“Godt men lite”

Vurdert som nr. 1 av 24 Restauranter i Drøbak
Prisklasse: USD 9 - USD 37
Kjøkken: Norsk
Anmeldt 15. juli 2022 via mobile enheter

God og spennende mat men ganske små porsjoner på hovedrettene.
Foruten kjøtt og litt saus, var garnityret 5 stekte cherrytomater på den ene retten 😂🙈
Fin uteservering.

Takk, runegh

Anmeldt 4. juli 2022

Vi var på Telegrafen Mat & Vinhus for å feire 10 års bryllupsdag med hele familien. Bestilte Tapas og fikk servert en helt nydelig Tapas. Store porsjoner, så det ble mer en nok mat. Flott vinkart. Veldig hyggelig betjening, som serverte rettene i et rolig tempo. Veldig flink til å se sine gjester. Vi avsluttet kvelden på den nydelige uteserveringen med et glass Gin. En super og vellykket kveld. Vi komme absolutt tilbake hit.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, perjosteink
Anmeldt 2. juli 2022 via mobile enheter

Det står at det er stengt, men det er absolutt åpent.
Veldig koselig terrasse i bakgården og nydelig mat. Vi spiste blåskjell, og kyllingspyd og begge deler var kjempegodt. Rause porsoner og oppmerksom betjening. Mye mindre folk enn midt på torget og maten kom på et blunk.
Anbefales !

Takk, Gorm S
Anmeldt 25. juni 2022 via mobile enheter

Helt elendig service, ventet nesten en time på å få bestille. Gikk annet sted som tar imot gjester på en normal måte

Dato for besøk: juni 2022
Takk, 639leifn
Anmeldt 6. mars 2022 via mobile enheter

Vi ble godt mottatt i flotte omgivelser. Bestilte en variasjon av tapas som var deilig velsmakende.
Vi kommer gjerne igjen!

Dato for besøk: mars 2022
Takk, 16beritb

Reisende som så på Telegrafen Multi Cuisine, Mat & Vinhus, så også på

Har du vært i Telegrafen Multi Cuisine, Mat & Vinhus? Del dine erfaringer!