Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
begravelsen til far

tusen takk for en flott seremoni for min far . Takk for all hjelp jeg fikk iforbindelse med... les mer

Anmeldt 31. mai 2020
frognelsker
Nydelig kirke med sjel

Drøbak kirke er en gammel og ærverdig kirke med mye sjel. Legg merke til det flotte skipet i taket... les mer

Anmeldt 12. februar 2020
761trinem
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Les alle 36 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
De mest populære turene og aktivitetene i og rundt Drøbak
fra USD 12,40
Mer informasjon
Vikingplaneten
50 anmeldelser
fra USD 23,66
Mer informasjon
fra USD 14,47
Mer informasjon
fra USD 82,15
Mer informasjon
Anmeldelser (36)
Filtrer anmeldelser
36 resultater
Vurdering fra reisende
16
14
5
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
16
14
5
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 36 anmeldelser
Anmeldt 8. august 2018 via mobile enheter

Aldeles flott innvendig, flott tradisjonell trekirke. Sikkert helt fantastisk når det er søndagskonserter.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, lindahH7467EM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. februar 2018 via mobile enheter

Som nyinnflytting til byen besøkte jeg kirken en søndagsmesse.
Det er et veldig vakkert kirkebygg, men overhodet ingen velkomsthilsen, heller nærmere stirring som understreker at man er en fremmed. Her er det virkelig et forbedringspotensiale.

Dato for opplevelse: desember 2017
2  Takk, ClausE
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2017

Denne vakre kirken bør du bruke tid på å beskue innvendig i tillegg til den vakre beliggenheten, sentralt i Vakre Drøbak.

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, ClausE
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. desember 2016

Drøbak kirke -Vår Frelsers kirke - ble innviet 29.okt. 1776, det samme år som den amerikanske revolusjon og løsrivelse fra England fant sted. Den er en tømmerkirke med en korsarm i hver himmelretning, og terrenget gjorde at alteret ble liggende i vest og ikke i øst, hvor klokketårnet med inngangspartiet står. Kirken var da den ble bygget påvirket i bygningsform av den eldre Vår Frelses kirke i Kristiania, den nåværende Oslo domkirke, og vel verdt et besøk. Forretningsmannen, trelasthandleren og skipsrederen Niels Carlsen er den som sammen med sin hustru Martha Zachariasdatter sørget for at kirken ble bygget. Sammen med sine familier ga de denne kirken, både bygningen og innredningen.Kirken arrangerer konserter, koroppsetninger og andre musikalske arrangementer i tillegg til de vanlige, kirkelige aktivitetene.

Dato for opplevelse: desember 2016
Takk, Ketil123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. oktober 2016

Refererer til Sokneprest Anne Mathilde Klare sitt innlegg i Akershus Amtstidende den 20 oktober 2016. Vor Frelsers Kirke i Drøbak ble innviet den29 oktober 1776. En flott kirke med historie og utsmykning. Dette er en trebygning i korsform. Den ble bekostet av Niels Carlsen å innviet av Biskop Christen Schmidt og fikk navnet Vor Frelsers Kirke.

Dato for opplevelse: oktober 2016
Takk, Wes W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser