Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Høytidelig

En vakker kirke, med god atmosfære, åpent onsdager i ferien. For meg et sted for å finne ro i en... les mer

Anmeldt 2. juli 2019
kirstiireneliner
,
Drøbak, Norge
via mobile enheter
En kirke verdt et besøk

Drøbak kirke -Vår Frelsers kirke - ble innviet 29.okt. 1776, det samme år som den amerikanske... les mer

Anmeldt 7. desember 2016
Ketil123
,
Patalavaca, Spania
Les alle 33 anmeldelsene
  
Google
De mest populære turene og aktivitetene i og rundt Drøbak
fra USD 13,89
Mer informasjon
fra USD 16,20
Mer informasjon
Vikingplaneten
23 anmeldelser
fra USD 23,03
Mer informasjon
fra USD 80,43
Mer informasjon
Anmeldelser (33)
Filtrer anmeldelser
33 resultater
Vurdering fra reisende
15
12
5
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
15
12
5
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 33 anmeldelser
Anmeldt 8. august 2018 via mobile enheter

Aldeles flott innvendig, flott tradisjonell trekirke. Sikkert helt fantastisk når det er søndagskonserter.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, lindahH7467EM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. februar 2018 via mobile enheter

Som nyinnflytting til byen besøkte jeg kirken en søndagsmesse.
Det er et veldig vakkert kirkebygg, men overhodet ingen velkomsthilsen, heller nærmere stirring som understreker at man er en fremmed. Her er det virkelig et forbedringspotensiale.

Dato for opplevelse: desember 2017
2  Takk, ClausE
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2017

Denne vakre kirken bør du bruke tid på å beskue innvendig i tillegg til den vakre beliggenheten, sentralt i Vakre Drøbak.

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, ClausE
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. desember 2016

Drøbak kirke -Vår Frelsers kirke - ble innviet 29.okt. 1776, det samme år som den amerikanske revolusjon og løsrivelse fra England fant sted. Den er en tømmerkirke med en korsarm i hver himmelretning, og terrenget gjorde at alteret ble liggende i vest og ikke i øst, hvor klokketårnet med inngangspartiet står. Kirken var da den ble bygget påvirket i bygningsform av den eldre Vår Frelses kirke i Kristiania, den nåværende Oslo domkirke, og vel verdt et besøk. Forretningsmannen, trelasthandleren og skipsrederen Niels Carlsen er den som sammen med sin hustru Martha Zachariasdatter sørget for at kirken ble bygget. Sammen med sine familier ga de denne kirken, både bygningen og innredningen.Kirken arrangerer konserter, koroppsetninger og andre musikalske arrangementer i tillegg til de vanlige, kirkelige aktivitetene.

Dato for opplevelse: desember 2016
Takk, Ketil123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. oktober 2016

Refererer til Sokneprest Anne Mathilde Klare sitt innlegg i Akershus Amtstidende den 20 oktober 2016. Vor Frelsers Kirke i Drøbak ble innviet den29 oktober 1776. En flott kirke med historie og utsmykning. Dette er en trebygning i korsform. Den ble bekostet av Niels Carlsen å innviet av Biskop Christen Schmidt og fikk navnet Vor Frelsers Kirke.

Dato for opplevelse: oktober 2016
Takk, Wes W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser