Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Take a way/ restaurant”
Anmeldelse av Thai Thai & Sushi

Thai Thai & Sushi
Vurdert som nr. 7 av 23 Restauranter i Drøbak
Kjøkken: Sushi, Thai
Restaurantdetaljer
Anmeldt 11. desember 2018 via mobile enheter

Deilige thairetter og byens beste sushi. Rask og effektiv bestilling. Normalt god service og fornuftige priser. Hyggelig betjening, men restaurant miljø/ interiør har forbedringspotensial.

Dato for besøk: september 2018
Takk, HenningB58
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (56)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 56 anmeldelser

Anmeldt 29. oktober 2018 via mobile enheter

Vi spiste 3 thairetter i et lokale som ikke var spesielt hyggelig, men med fin utsikt ut i sentrumsgaten. To store familier med barn så ut til å kose seg på nabobordet. Thaisterk suppe var virkelig thaisterk og med utpreget smak av ingefær. Gode minner fra mange Thailandsturer ble vekket til live... Våre to andre retter av det mer ordinære slaget. Savnet små skåler med chilli, eddik og soya. I det vi gikk kom 3 damer inn og bestilte «det vanlige». Tydelig at dette stedet har stamkunder, men det er nok mest p.g.a. pris.

Dato for besøk: oktober 2018
2  Takk, 749trulss
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. september 2018 via mobile enheter

God, saftig sushi og nydelig kyllingsuppe. Kelneren var hjelpsom ift allergener og observant når vi trengte påfyll av drikke. Anbefales!

Dato for besøk: september 2018
Takk, 520helenea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. september 2018 via mobile enheter

Etter å ha fått mye eiere for et års tid siden, leverer dette stedet alltid god sushi. Dvs ris som er passe fast og klebrig, smaksatt med passe mye eddikblanding. Og at alle råvarer er av ypperste kvalitet. Smakene er rene og utførelsen vakker. Servicen er veldig god og vennlig. Absolutt en favoritt for sushi i dette området.

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, annesG2097NM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. august 2018

Vi feiret bursdagen min og det ble en veldig hyggelig kveld! Nydelig sushi og servicen var helt upåklagelig. Lokalet ser litt kjedelig ut, men det glemmer man fort når man får den gode maten. Prisene er greie. Man bør også ha god tid;-) En av de beste spisestedene i Drøbak! Anbefales. Fikk også deilig dessert gratis fordi jeg hadde bursdag!

Dato for besøk: mars 2018
2  Takk, 761trinem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Thai Thai & Sushi, så også på

 

Har du vært i Thai Thai & Sushi? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.