Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 18:30
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Fint, men ganske lite.

Fint, lite akvarium! Perfekt for særlig de minste ungene (ca 2 til 10?). Jeg hadde med 3 jenter på... les mer

Anmeldt 2 uker siden
Voyager56428597052
,
Norge
via mobile enheter
Forbedret siden forrige besøk!

Det er mye informasjon både på norsk og engelsk om det lokale sjølivet. Akvariet er ikke stort, men... les mer

Anmeldt 13. september 2020
Ingeborg56
,
Oslo, Norge
Les alle 88 anmeldelsene
  
Google
De mest populære turene og aktivitetene i og rundt Drøbak
fra USD 1 068,46
Mer informasjon
fra USD 554,99
Mer informasjon
fra USD 445,84
Mer informasjon
fra USD 1 628,06
Mer informasjon
Anmeldelser (88)
Filtrer anmeldelser
88 resultater
Vurdering fra reisende
23
38
21
4
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
23
38
21
4
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 88 anmeldelser
Anmeldt 8. juli 2020

Har besøkt stedet før som liten gutt. Denne gangen hadde jeg med meg toåringen og samboer, veldig fint og tilrettelagt for små og de større. En hyggelig opplevelse:)

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Lillefamilien
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. april 2020

Dette er et lite akvarium og det tar ikke så lang tid å se akvariumet.
Akvariumet viste arter som finnes i Oslofjorden. Det var interessant å se hva som finnes i fjorden like utenfor.
Jeg skulle ønske glassa i akvariumet var renere. Det var mange glassvegger som var belagt av for eksempel en del alger som dro ned inntrykket litt.
Prisen var ikke særlig høy. Og alt i alt var det sted som er ok å avlegge et besøk når du er i Drøbak.

Dato for opplevelse: april 2020
Takk, _travelmanontripadv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. februar 2020 via mobile enheter

Vi tok en liten avstikker til Drøbak, på vei hjem fra hytta. Været var ikke særlig bra, så vi tenkte at akvariet kunne være bra.
Turen starter med at man går gjennom en selvbetjent skranke; genialt! Inne i akvariet finner du mange sjødyr, alle fra Oslofjorden. Vi var der ca kl 14 på en søndag. Det var ideelt i forhold til at det var mating da.
Kan absolutt anbefale sammen med barna. Våre er sju og 11.

Dato for opplevelse: februar 2020
2  Takk, 600trulsp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Nicho A, Web og SOME ansvarlig på Drøbak Akvarium, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. februar 2020

Tusen takk for en kjempe fin tilbakemelding og en veldig fin beskrivelse av opplevelsen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. november 2019 via mobile enheter

Det er alltid trivelig med et besøk hos Akvariet i Drøbak. Alt er tilrettelagt for at små og store kan oppleve livet under vann i Oslofjorden.

Dato for opplevelse: november 2019
Takk, 656janerikg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Nicho A, Web og SOME ansvarlig på Drøbak Akvarium, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. november 2019

Tusen takk Jan Erik, for en fin og utfyllende tilbakemelding

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2019

Jeg har besøkt flere akvarier, men denne er den minste som har blitt besøkt. Ikke så mye å se. Fiskene du møter idet man kommer inn etter dør nummer 2, er den mest interessante, Her har man noen fisker av betydelig størrelse.

Dato for opplevelse: juli 2019
1  Takk, oeyvind639
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Nicho A, Web og SOME ansvarlig på Drøbak Akvarium, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2019

Det stemmer det, at vi er et lite akvarium og vi prøver å gi de minste en god opplevelse ved å kunne se mange av dyrene du finner i Oslofjorden vår nærmeste nabo. Takk for tilbakemelding.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser