Fint, men ganske lite.

Anmeldt 8. juli 2021
Voyager56428597052
Norge
Forbedret siden forrige besøk!

Anmeldt 13. september 2020
Ingeborg56
Oslo, Norge

Anmeldt 2. oktober 2022

Fantastisk sted å besøke! Kun fisk og andre sjødyr fra Norge. Fascinerende og lærerikt for barn og voksne.

Dato for opplevelse: august 2022
Takk, lisapM200FX
Anmeldt 26. juli 2022

Ikke så dyrt og veldig fint akvarium. Syns alt var veldig godt gjennomført og man kunne se mange ulike fisker og krabbedyr fra Norge.
Barnen ønsker til og med gå 2 ggr rundt, dem elsket det !

Dato for opplevelse: juli 2022
Takk, 522pernillac
Anmeldt 1. november 2021 via mobile enheter

Lite akvarium som ligger i sentrum av Drøbak. Her kan man se hva som befinner seg i Oslofjorden. Barnet på 2,5 liker det, spesielt første akvariumet der man kan se ovenifra og i vinduer på gulvet. De små akvariumene er ofte duggete, og for høyt oppe for små barn. Foreldrene må da løfte de opp. Helt ok tidsfordriv, kan bestemme selv hvor lang/kort tid man vil bruke der. Savner at det ikke er noe personale man kan henvende seg til, ved evuntelle spørsmål.

Dato for opplevelse: september 2021
1  Takk, lenesav
Anmeldt 8. juli 2021 via mobile enheter

Fint, lite akvarium! Perfekt for særlig de minste ungene (ca 2 til 10?). Jeg hadde med 3 jenter på 3, 6 og 10 og de likte det godt!

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, Voyager56428597052
Anmeldt 13. september 2020

Det er mye informasjon både på norsk og engelsk om det lokale sjølivet. Akvariet er ikke stort, men jeg syntes det var fint å se hvor aktive dyrene var. I tillegg så syntes jeg det var veldig fint at det er et basseng hvor man kan berøre sjøstjerner, kråkebolle etc.

Dato for opplevelse: september 2020
2  Takk, Ingeborg56
Nicho A, SOME ansvarlig på Drøbak Akvarium, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. september 2020

Takk for hyggelig tilbakemelding. Utover høsten vil det bli ytterligere forbedringer, så det er bare å glede seg til neste besøk.