Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“50 min ventetid på en pizza i restaurant!”
Anmeldelse av Peppes Pizza

Peppes Pizza
Vurdert som nr. 21 av 25 Restauranter i Drøbak
Kjøkken: Pizza
Restaurantdetaljer
Anmeldt 14. august 2021

Vi er en familie på 4 m små barn som måtte vente 50 minutter etter å ha satt oss ned inne i restauranten og bestilt pizza. Når vi spurte pent om ventetiden fikk vi bare sløve svar som «sånn er det bare», «skal se hvor i gata pizzaen er» helt uten noe spor av servise innstilling. Personalet forklarte at Peppes kjeden prioriterer takeaway online bestillinger på en slik måte at gjester i restauranten må vente om det ligger inne en stor takeaway bestilling. Du får heller ingen informasjon om times ventetid når du setter deg ned og bestiller, selv om personalet vet at man har omfattende takeaway backlog. Styr unna Peppes hvis du vil ha en fin restaurant opplevelse, på Peppes blir du i beste fall behandla som en pizza takeaway kjører som venter på varene.

Dato for besøk: august 2021
Takk, jongitlee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (59)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 59 anmeldelser

Anmeldt 2. januar 2021

Stedet har god fokus på smittevernstiltak og har hyggelige ansatte, selv om bestillingen og serveringen var treg. Sønnen vår var fornøyd med sin L.A. Burger. Vi voksne har spist biff og bernaise pizza på mange Peppes rundt i Norge, men har aldri fått en så sterkt krydret pizza tidligere. Drøbak har så mange andre bedre steder som jeg kommer til å velge fremfor denne under kommende besøk til Drøbak.

Dato for besøk: januar 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Ingeborg56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

50 minutter så kom pizza ( vanskelig å få bestilt)2 på jobb og masse folk. De var blide, men ingen mulighet til å håndtere de som var der. 60 minutter før vi fikk vann og milkshake. Her burde eier ha flere folk på jobb, ikke det reneste stedet heller. Kommer ikke tilbake

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 928anitaa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Jeg og familien min skulle bare innom for å spise litt, vi får drikke relativt fort. Vi ventet 20 minutter for å få bestilt mat, vi hadde enda ikke gått bestilt så vi måtte gå å spørre om vi fikk bestille, vi fikk sov svar at hun skulle finne en av de andre ansatte for at de skulle ta bestillingen vår, vi hadde ventet 10 min før vi fikk bestille. De ansatte r i tillegg sure og «overlegen» når de går forbi med ett blikk som ikke er særlig hyggelig.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 173vetlek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juni 2020 via mobile enheter

Jeg anbefaler ingen å bestille pizza herfra! Pizzaen ble levert halvannen time forsinket, uten noen varsel. Tilbakemelding jeg har fått fra Peppes i ettertid er at de ikke har leveringsgaranti i disse dager, og dermed ikke kan love når pizzaen kommer.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Maria Kant P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Peppes Pizza, så også på

 

Har du vært i Peppes Pizza? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.