Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Svært variert og godt utvalg i bakervarer”
Anmeldelse av Håndverksbakeriet

Håndverksbakeriet
Vurdert som nr. 1 av 1 Smått og godt i Drøbak
Kjøkken: Pizza
Restaurantdetaljer
Anmeldt 6. januar 2019

Alltid ferske bakervarer i et stort utvalg. Gode muligheter for å sette seg ned og nyte en god kopp kaffe eller lignende

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Stein53
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (98)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1317 av 98 anmeldelser

Anmeldt 11. desember 2018 via mobile enheter

Må legge inn et godt ord for et av stedene som gjør det å bo i Drøbak enda bedre.

Det å tusle innom Håndtverksbakeriet på fridager, for å bare å kjøpe et varmt ferskt 8-kornsbrød, og så ende opp med en god del mer, er rett og slett trivelig. Så bærer det hjem til laaang frokost/brønsj.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, haagensl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. august 2018 via mobile enheter

Veldig koselig bakeri som har mye godt. Anbefaler pizza og bollene som lages der. Hyggelig personale. Brødene lages der og kan anbefale å prøve potetbrød.

Dato for besøk: august 2018
Takk, kimmern28
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2018 via mobile enheter

Dette er egentlig en pizzaanmeldelse, fordi det er det vi pleier å spise på Håndverksbakeriet. Når den italienske pizzabakeren er på plass, er dette stedet absolutt en av favorittene. Herlige tynnbunnede pizzaer, med smakene som gjør at du synes det er helt naturlig om en Vespa med et forelsket par suser forbi utenfor vinduene. Eneste som trekker ned er åpningstidene. Det stenger selvsagt alt for tidlig for oss som ikke må spise middag før barne-TV.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Yngve H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2018 via mobile enheter

Helt super kafé i hjertet av Drøbak. De er veldig flinke på bakverk og lager som regel og mat og kaffe. Eneste negative er at det ved endel besøk i kafeen kan det fort bli litt upersonlig og mye støy.

Dato for besøk: august 2018
Takk, helener772
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Håndverksbakeriet, så også på

 

Har du vært i Håndverksbakeriet? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din