“Går ikke hit igjen!”

Kjøkken: Gresk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 23. juli 2022 via mobile enheter

En stresset og lite serviceinnstilt kelner.
Maten ble servert på så forskjellige tidspunkter at deler av følget valgte å gå hjemover før de siste hadde fått mat.

Store porsjoner, men egentlig alt for mye mat.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Tom-Arne F

Anmeldt 14. oktober 2019

Herlig hjemmelaget mat av mamma despina. Anbefales. God øl og hyggelige folk 😉. Billig var det også.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, Gummimorten
Anmeldt 18. juni 2019

Fin atmosfære, god mat og hyggelige ansatte! Absolutt verdt å prøve ut dersom man skal spise et måltid i kolymbia! Gresk mat rett fra kjøkkenet til mamma!

Dato for besøk: juni 2019
Takk, Maren N
Anmeldt 18. juni 2019

Bestilte kylling sovulaki, veldig godt tilbredt å smakte fantastisk. Kelneren var hyggelig og imøtekommende, og i godt humør. Maten er laget av kelneren sin mor, og er helt hjemmelaget. Tzatzikien er den beste jeg har smakt. Anbefaler restauranten veldig.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, Camilla M
Anmeldt 4. juli 2018 via mobile enheter

Skremmende opplevelse når kelneren klikket og skrek YOU PAY NOW flere ganger, etter at vi antydet at det måtte være noe galt med maten. Kona rømte ut på gaten og jeg ble med bort i en krok, betalte €19 og kom meg derifra så fort jeg kunne. Blåskjellene i hvitløk hadde en tvilsom vassen smak uten snev av hvitløk. I stedet var det brukt sjalottløk. Pizzaen var dvask og rå og samtidig ramsalt.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, NorthStar641502

Reisende som så på To Horiatiko, så også på

Har du vært i To Horiatiko? Del dine erfaringer!