“Anbefales 😊”
Anmeldelse av Lunde Slusekro

Lunde Slusekro
Vurdert som nr. 2 av 4 Restauranter i Lunde
Anmeldt 4. juli 2024

Veldig hyggelig og serviceinnstilt personale 😊 Fikk bestilt raskt, maten kom ganske fort, og den var hjemmelaget og god, og det var passe store porsjoner. Bra størrelse på barnemeny også 👍 Kunne vært litt mer kylling på pastaen med kylling, ellers hadde jeg gitt full score 😊

Dato for besøk: juli 2024
1  Takk, Nina O

Anmeldt 19. august 2023 via mobile enheter

Bestilte fiskesuppe og kyllingsalat .
Fiskesuppe var lunken . Vannete konsistens , en bit fisk oppi resten noen små pillede reker . Smakte grusomt , den var også skilt .
Kyllingsalat . Altså salat med en kyllingfilet på. Uten smak , uten dressing , uten noe delikat å se på.
Vi endte med å spise baguetten som følgte med ned smør på.
Anbefales ikke, her er det nok best bare å kjøpe seg en is .

Dato for besøk: august 2023
Takk, 135monicao
Anmeldt 22. juli 2023

Koselig innendørs. Flott beliggenhet.
Toalettfasilitetene var helt i grenseland for hva man går på. Maten var ok. Ikke noe mer. Service var middels. Drink får terningkast 1.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, tonkjo
Anmeldt 8. juli 2022

Rask mat på styrten. Ikke noe smak, gårsdagens ingredienser og dyrt. Synd at de ikke klarer å servere god mat.

Takk, 733eirikp
Anmeldt 10. oktober 2021

Vi besøkte stedet den siste dagen før de stengte for i år. Vi Bestillte kaffe og ostekake og etter noe venting ble det eplekake i stedet. Kaken var god, men prisene på dette stedet er etter min mening for høy.

Dato for besøk: oktober 2021
Takk, Soppulf

Har du vært i Lunde Slusekro? Del dine erfaringer!