“Lite, dyrt og frafallende personal”
Anmeldelse av Lunde Slusekro

Lunde Slusekro
Vurdert som nr. 2 av 4 Restauranter i Lunde
Anmeldt 3. august 2024 via mobile enheter

Første besøket våres her, og litt usikker på om det blir gjentagelse.
Vi bestilte grillet laks til en sum av 350kr ish. Når maten kom ble vi veldig forferdet. Så liten laksefilet! Vi sa det med en gang, og den unge servitøren bare gikk. Heller ingen oppfølging etterpå om vi var fornøyde.
Vi ble ikke mette, og spiste nytt måltid når vi kom hjem.

Dato for besøk: august 2024
Takk, marianne F

Anmeldt 1. august 2024 via mobile enheter

God mat, rikelige porsjoner, bra service og fantastisk beliggenhet. Vi spiste her 3 ganger i løpet av 5 dager, og opplevde dette som en veldig bra plass

Dato for besøk: august 2024
Takk, _ysteino765
Anmeldt 7. juli 2024

Ny driver i 2024. Var der for andre gang i år sammen med familie. Nydelig mat, kort ventetid og god service. Noen í følget mente det var den beste fish&chips de hadde fått i Norge Middels prisklasse, rikelige porsjoner. Anbefales!!

Dato for besøk: juli 2024
1  Takk, Elin K
Anmeldt 4. juli 2024

Veldig hyggelig og serviceinnstilt personale 😊 Fikk bestilt raskt, maten kom ganske fort, og den var hjemmelaget og god, og det var passe store porsjoner. Bra størrelse på barnemeny også 👍 Kunne vært litt mer kylling på pastaen med kylling, ellers hadde jeg gitt full score 😊

Dato for besøk: juli 2024
1  Takk, Nina O
Anmeldt 19. august 2023 via mobile enheter

Bestilte fiskesuppe og kyllingsalat .
Fiskesuppe var lunken . Vannete konsistens , en bit fisk oppi resten noen små pillede reker . Smakte grusomt , den var også skilt .
Kyllingsalat . Altså salat med en kyllingfilet på. Uten smak , uten dressing , uten noe delikat å se på.
Vi endte med å spise baguetten som følgte med ned smør på.
Anbefales ikke, her er det nok best bare å kjøpe seg en is .

Dato for besøk: august 2023
Takk, 135monicao

Har du vært i Lunde Slusekro? Del dine erfaringer!