“Mmmm tapas!”
Anmeldelse av Syrah Tapas Grill

Syrah Tapas Grill
Vurdert som nr. 97 av 331 Restauranter i Alcudia
Anmeldt 26. juni 2023 via mobile enheter

Veldig god mat! Stedet er populært, så beregn litt ventetid eller book et bord. Vi fikk et bord etter ca 10 min og betjeningen var veldig hyggelig. Tapas min (eller noe sånt) anbefales!

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Randombrukernavn

Anmeldt 19. oktober 2019 via mobile enheter

Nydelig tapas
Koselig sted
Hyggelige servitører
Anbefaler bestille bord på kveldstid, veldig populær sted.

Takk, Karin E
Anmeldt 7. august 2019 via mobile enheter

Supergod mat, koselige folk som jobber jer og overkommelige priser! Spesielt entrecoten deres fra grillen var supergod!

Takk, Ankri95
Anmeldt 6. august 2019

Restaurant med stort sett sitteplasser utendørs. Lokalisert i "Shitty British Street", med mange støyende britiske barer rundt. Spiste sen middag. Tok noe tid før vi fikk bestille. Servitøren var uinteressert mens vi bestilte, og så helst andre steder enn oss. Maten kom etter kort ventetid. Ikke noe negativt å si om den, men ikke så mye bra heller: maten er middelmådig, men ikke vond.

1  Takk, 410fredriks
Anmeldt 13. august 2018 via mobile enheter

Barne hamburgerne var ok, men wok,karrirett og pasta var en dårlig matopplevelse. Ikke noe av det smakte spesielt bra.

Takk, Halsamsrud

Reisende som så på Syrah Tapas Grill, så også på

Har du vært i Syrah Tapas Grill? Del dine erfaringer!