“Nydelig italiensk matopplevelse!”

Vurdert som nr. 31 av 333 Restauranter i Alcudia
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Italiensk
Anmeldt 3. juli 2023 via mobile enheter

Vi har på noen få dager hatt to supre matopplevelser her! Vi har testet pasta, pizza, biff og forretter - absolutt alt har vært meget bra!!
Servicen var også super!
Anbefales!

Dato for besøk: juli 2023
Takk, 567heidif

Anmeldt 24. juni 2023 via mobile enheter

Kjempekoselig sted spesielt i bakhagen.,God mat og hyggelig betjening. Absolutt å anbefale.! Vi besøkte restauranten to ganger på en uke.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Departure31110641602
Anmeldt 14. mai 2023 via mobile enheter

Pizza fristet mannen. Var pellets fyrt pizza ovn. Sjekket her inne igjen den fikk gode anmeldelser. Vi satt inne pga temperatur. Veldig koselig restaurant. Ble møtt av hyggelig servitør. Akkurat passe lang tid å vente på maten. Jeg bestillte sjømat pasta litt ekstra pikante. Den var kjempegod. Fersk sjømat og god tomat saus. Pizzaen var akkurat som den skulle. Salami pikante med skinke, artisjokk og sjampinjong. Kelner kom med chili olje til pizza og pepperkvern til pasta før maten kom, så vi slapp å spørre etter. Vi kommer tilbake garantert i løpet av den uken vi er her

Dato for besøk: mai 2023
Takk, lindasP2882SL
Anmeldt 28. august 2022 via mobile enheter

Etter mange gode anmeldelser valgte vi å booke bord her en kveld. Vi blir møtt av hyggelig person som viser oss til bordet i en koselig bakgård. Alt virket veldig lovende. Jeg bestilte en pastarett som var molto bene! Men min partner bestilte en rett med panert fisk, og denne var både helt smakløs og ikke panert. Fisken ble servert med ihjelkokte grønnsaker og tørre poteter, og retten kostet hele 25 euro som er relativt dyrt. Maten spiste vi opp, men ga beskjed om dette til kelneren på en hyggelig måte. Dette ble ikke tatt imot positivt og resten av kvelden var personalet nedlatende og ufine. Regningen ble bokstavelig kalt «kastet» på oss i en boks. I tillegg sto personalet ofte rett ved bordene og snakket høylytt på spansk, noe som ble slitsomt når man skulle kose seg med maten. Skuffende at vi fikk denne opplevelsen, og vi kommer dessverre ikke tilbake.

Dato for besøk: august 2022
Takk, NatashaDown
Anmeldt 6. august 2022 via mobile enheter

Familie besøkte stedet for lunsj. Imøtekommende personale og hyggelig bakgård. Vi bestilte pizza av forskjellige typer, god på smak. Egen barnemeny.

Dato for besøk: august 2022
Takk, guros906

Reisende som så på Osteria El Patio, så også på

Puerto Alcudia, Alcudia

Har du vært i Osteria El Patio? Del dine erfaringer!