Rundtur på Runde

Fantastisk runde på runde (!). Meget fine stier som passer de fleste og man kommer tett inntil det... les mer

Anmeldt 20. juli 2021
Arnenator89
Oslo, Norge
Spektakulært

Anmeldt 15. juli 2020
rakelb2019
Raufoss, Norge

Anmeldt 15. juli 2020

Et spektakulært sted! God merking og enkel parkering. Anbefaler alle som er i nærheten å ta turen hit😊 men vær forberedt på en brå motbakke til å begynne med

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, rakelb2019
Anmeldt 29. juni 2020

Fantastisk natur. Vært der flere ganger. Vi gikk fra parkeringsplassen og rundt stien på deler av øyen før vi endte opp i lundeura. 3 ørn flakset rundt nedenfor lundeura så det var få lundefugl som turde lande før vi måtte dra videre kl 2030. Men vi fikk noen få å ta bilde av.
Men har fine opplevelser fra tidligere med mye lundefugl som kommer innover fra havet og lander i lundeura etter kl 20.

Dato for opplevelse: juni 2020
1  Takk, Kristine S
Anmeldt 30. juli 2019 via mobile enheter

Fin tur i fjellet, bratt kun i starten på asfaltert vei og rekkverk. Deretter gode turmuligheter og nydelig utsikt. Du bil garantert se en fugl eller flere. Anbefales.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, Runeandre
Anmeldt 23. juni 2019

Fuglefjellet består av nydelig natur med en spektakulær utsikt. Men som alle andre serverdigheter av denne typen, tiltrekkes alle typer turister. Også dem som ikke er opptatt av fugl. Til tider kan det være mye folk i Lunde ura.

Dato for opplevelse: juni 2019
Takk, Helge B
Anmeldt 22. april 2019

Vi tok med fire tenåringer ut i båt for å se fuglefjellene, og det var absolutt verdt litt vind og kalde hender.

Dato for opplevelse: juli 2018
1  Takk, Pirividite