Vi så på utstillingen i 2.etasje som bl.a. fortalte historien om Runde-skatten og viste de... les mer
Guidet tur for familien til 400 kr. Rolig, kunnskapsrik guide som tok oss igjennom sjøfugler... les mer
Fin overnatting i leilighetene. God og enkel mat. God og lærerik guiding. Flott sted og fin måte å oppleve fugelivet på.
Tusen takk for den flott tilbakemeldingen. Vi er glade for at dere likte oppholdet på Runde.
Vi fikk først se en film om Lundefuglens avhengighet av sild, meeeget god og informativ, som gjorde fuglefjellsafarien enda mer interessant. Deretter omvisning i senterets utstillingsområde, veldig bra. Vår guide snakket både engelsk og norsk, gikk helt fint. Nydelig fiskesuppe (datter fikk vegetaralternativ). Så i bil i 3 minutter bort til starten av stien, guiden gikk sammen med oss hele veien. Litt bratt i begynnelsen, ellers fint sti. Vanvittig utsikt, utrolig vakkert og mange spennende fugler å se. Lundefugl, ørn, havsul, storjo og mange andre. Anbefales, håper alle får samme guide. Veldig flink.
Dette var utrolig kjekk lesning. Tusen takk for en veldig flott omtale. Det verdsettes og vi motiveres.
Leiligheten var som skapt for oss!
Havørn og sel kunne man fotografere fra soveromsvinduet, magisk badestrand kun 400 m fra kjøkkenet. Bad med miljøvennlig vakumtoalett imponerte.
Spennende film/utstilling på senteret passa perfelt som intro og turer til fuglefjellet og fyret var uforglemmelige. Kiosken på øya har alt en kan ønske seg for et kort opphold.
Lange, aktive og likevel avslappende dager med god nattsøvn og god service av personalet.
Tusen, tusen takk for kjempeflott tilbakemelding. Utrolig kjekt å lese.
Flott kveld, fylt av opplevelser. God intro på senter. Nydelig fiskesuppe. Magisk tur til fuglefjellet med hyggelig og kunnskapsrik turleder.
Heisann. Tusen takk for kjekk omtale. Slike tilbakemeldinger motiverer og gleder. Vi er glade for at dere valgte å bli med oss noen timer på tur.
Veldig hyggelig og kunnskapsrikt personale og god mat! Vi var på lundefuglsafari og hadde en dyktig guide og en uforglemmelig tur på fuglefjellet! Filmene på senteret var også veldig flotte.
Hei Synne. Slike kjekke tilbakemeldinger motiverer og gleder. Takk for at dere la turen til Runde og ble med oss på guida lundesafari.
Flott beliggenhet ved havet og kort vei til fuglefjellet. Leilighetene var flotte og innholdsrike. Hvert soverom kunne låses med egen nøkkel. Dette er fantastisk når flere reiser sammen. Renholdet var bra og de ansatte i resepsjonen og kafeen er veldig hyggelig.