Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Hotels.com
Orbitz.com
Travelocity
Lol.travel
SuperTravel
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (89)
Filtrer anmeldelser
89 resultater
Vurdering fra reisende
28
21
20
16
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
28
21
20
16
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 89 anmeldelser
Anmeldt 21. juli 2021

Flotte omgivelser som trekker opp med mye utendørs aktiviteter i umiddelbar nærhet, og et helt greit hotell. Maten var som forventet. Elendig rengjøring på rom ødelag totalopplevelsen samt et personale som bar preg av at det var sommerferie og service virket ikke å stå i sentrum.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Martinbirk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. juli 2021 via mobile enheter

Ikke som forventet.
Det gjelder først og fremst maten. Beliggenheten er super, rommene er rene og fine.
Dårlig utvalg på middagsbuffet. Få retter, og noe var svidd, andre ting var KALDT. Kalde fiskekaker og kald moussaka.

Fine turmuligheter, men dessverre for dårlig mat.

Rom mot parkering er nok veldig varme. Kveldssol der…

Romtips: Supert med tanke på fjellturer, du kan velge lett eller krevende terreng herfra, men spis et annet sted!
Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Meander62222268399
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. februar 2021 via mobile enheter

Familie med to gutter, 8 og 11 år, har storkost oss her i 5 dager. Selv med covid-19 restriksjoner følte vi oss veldig velkomne og godt tatt vare på av betjeningen. De var på alle mulige måter både vennlige og serviceinnstilte, og om det var et «problem» lot det seg fikse.

Frokost og middag var både tilstrekkelig og smakfull, selv om alt ble servert ved bordet.

I tillegg til milevis av flott preparerte skiløyper, som vi benyttet, var akebakken rett på utsiden av hotellet og bassenget også i flittig bruk av barna.

Vi voksne likte oss spesielt godt i stuen med panoramautsikt til majestetiske Rondane og med noe «godt i glasset».

Vi hadde et stort og romslig familierom som i praksis var to separate rom adskilt av en buegang. Absolutt ingen ting å utsette på rom og bad.

Hele familien er enige om at hit kommer vi gjerne tilbake, og da kanskje om sommeren for å «utforske» andre aktiviteter.

Familie fra Moss

Dato for oppholdet: februar 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Steinar T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. desember 2020

Vi trengte å rømme fra regnværet i Østfold, så vi booket spontant en tur til Rondablikk via Riskov.no. Der fant vi en god pakkepris på dette hotellet.

Vi hadde det helt utmerket. Rommet var stort, og på en måte delt i 2 soner. Dette passer jo fint når man ikke nødvendigvis legger seg samtidig med barna. Eneste vi savnet på rommet var litt mer plass til å henge opp ting til tørk på badet. Vi hadde en av rommene med balkong.

Fellesarealene er sjarmerende, og mange. Noen litt mer slitne enn andre, men hotellet er jo ikke helt nytt - så det er vel nesten forventet. Bassenget fungerte mer enn godt nok for våre to på 2 og 5 år. De fikk løpt ut i snøen og inn i det varme vannet igjen da det er dør ut til snøen i ene enden av bassenget.

Vi kunne fritt låne det de hadde av vinterleker, så vi fikk aket og lekt masse! En kort spasertur/aketur unna ligger Rustugusetra som har nybakte kanelboller (wienerbrød kaller dem det, men det var boller), og en liten krok med dagligvarer.

God mat, og hyggelig betjening. Alt i alt en fin tur, ikke umulig at vi kommer tilbake.

Dato for oppholdet: desember 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Marie N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Vi var på gjennomreise og ønsket en ettermiddag/kveld på et rolig sted. Nydelig beliggenhet på et hotell med flott interiør. Frokosten var terningkast 6 servert av et meget hyggelig personale. Vi anbefaler hotellet for de som ønsker å bo et sted med fred og ro.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Ove281062
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser