Kjempefint hotell med bra rom som var pusset opp synd at badet er så lite nesten ikke mulig å benytte dusj kabinettet men savner tv på rommet topp kveldsbuffe og topp frokost svært trivelige ansatte til frokost
- Gratis Wi-Fi
- Gratis parkering
Vi hadde opprinnelig booket et familierom, men måtte endre bookingen og ble derfor tilbud om en leilighet til samme prisen. Vi tenkte at dette var en super deal og slo til. På nettsiden fristes det med nyrenoverte rom, vi antok at det samme gjaldt leilighetene (så feil kan man ta). Leiligheten var mildt sagt i dårlig stand, sengene var forferdelige (Harde, til og med barna klaget!), og hotellet generelt fremstod som ganske slitent. Vi håpet at maten skulle snu opplevelsen, men her også ble vi skuffet. Ribbe, pølse, surkål og poteter med riskrem til dessert, midt i juli. Lasagne som smakte mer salt enn noe annet, og magevondt på 3 av 4 i reisefølget etter maten.
Den eneste formildende omstendigheten er at personalet var superhyggelige og imøtekommende. Vi skulle blitt 2 netter, men sjekket ut etter 1 natt og fikk en allright pris da vi klaget på opplevelsen.
Vi kommer nok ikke tilbake hit med det første, men håper de får ordnet leilighetene og kanskje gjort noe med maten de serverer? Anbefales ikke for en familie med høye forventninger.
Wauw! Veldig fin opplevelse! Dejlig hotel og dejlig personale. Kan absolutt anbefales! Vi var fire danske jenter på tur, og vi hadde et helt perfekt opphold. Personalet var veldig gode til at anbefale dagsture!
Vi hadde et 3 netters opphold her i slutten av januar og de nye driftsbestyrerne gjorde helgen vår til en drøm:)
Hotellet tilbyr noe for enhver, lekerom for barnefamilier, basseng og badstue for de spainteresserte, store fellesareler med sofakroker og peis for de som vi slappe av med noe godt i glasset, og flotte turmuligheter for de turglade. Det er også gapahauker tilknyttet hotellet der man kan arrangere utflukter, hundekjøring på vinterstid, ridning i fjellheimen på sommeren. Et lite skitrekk i bakken som går fra hotellet gjør at man har enkel skikjøring i hagen. Maten var ypperlig. Store porsjoner med egg og bacon, brød, rundstykker og croissanter til frokost. Bestyrnerne var veldig tilgjengelig, stolte av hotellet og området og gjorde langt over forventet for at vi skulle ha et fint opphold. Siden det ikke var stor pågang helgen vi var der, tok de oss med på scootertur i området. En minneverdig opplevelse.
Vi hadde utfordringer med å finne god informasjon før vi ble gjort oppmerksom på deres nye nettside visitrondablikk.
Tusen takk! Vi kommer tilbake!!!
Hilsen Katarina & Jacob
Fantastisk beliggenhet for skiturer inn i Rondane. Fra hotellet gikk vi rett ut i nyoppkjøre løyper. Rondane-terrenget var fint for oss, som var familie på 4 på skitur. Mange muligheter til å lage seg korte eller lange rundløyper. Hotellet ligger nydelig til med utsikt rett inn i nasjonalparken og Rondane-massivet.
Rommene er nøkternt og greit oppusset siden vi var her. Bodde på familierom, som i praksis er to rom (1 med dobbelseng, 1 med 2 enkeltsenger). Gode senger. Rent på rommet.
Menyen var kanskje mindre enn det man får på enkelte andre hoteller, men grei nok for oss.
Vi fikk hyggelig og god service underveis, både hva angår valg av løyper, sen utsjekk med mer. Ekstra luksus var det også å få tatt en tur om basseng og badstu etter skitur på lørdagen.
Flott beliggenhet med utsikt mot Rondane.
Rommet var kaldt, ingen varme i rommet eller på badet var satt på. Enkelt møblert fra IKEA.
Bassenget, i seg selv, var bra. Garderobe var det ikke tilknyttet bassenget, kun 3 dusjer.
Middagen var en selsom opplevelse. Vi spiste grillpølser, som var en av ferdigrettene, alle sammen.
Behjelpelig personalet på spørsmål.
De burde selge hele "dyrehagen" av utstoppede dyr og legge dette i å oppgradere standarden.