Jan-Eilif Jankila, Eier på Varangertunet, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 27. aug. 2020
Tusen takk for hyggelig tolbakemelding! Vi har som du sier rom med helt enkel standard. Men vi har også leiligheter og feriehus med både eget kjøkken og egen tv stue :) Dere er hjertelig velkommen igjen !
På vår roadtrip i Finnmark dumpet vi innom Varangertunet og fikk en fantastisk service. Hjemmekoselig, god frokost og trivelige folk. Tusen takk for et flott opphold og hyggelig prat. Er vi på disse trakter senere, vet vi hvor vi skal bo.
Dato for oppholdet: august 2020
Spør Sonja1965 om Varangertunet
Takk, Sonja1965
Jan-Eilif Jankila, Eier på Varangertunet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2020
Så hyggelig at dere trivdes hos oss! Vi er svært glad for deres anmeldelse og ønsker dere hjertelig velkommen igjen!
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Vi trengte overnatting på slutten av turen og valgte Varangertunet, heldigvis. Meget god service, godt renholdte bygg og et greit kjøkken å lage mat på. Stedet kan lett være en basecamp for et besøk på Varanger halvøya. Gode fuglelokaliter rett ved. Kommer mer enn gjerne igjen.
Dato for oppholdet: mai 2019
Spør nhrora om Varangertunet
Takk, nhrora
Jan-Eilif J, Eier på Varangertunet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. juni 2019
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Dere er hjertelig velkommen igjen! Mvh Oss på tunet
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
N S
Uleåborg, Finland