Harald69
              Ildtoppen
              47.6 km fra Varangertunet
              Se flere hoteller i Vestre Jakobselv
              Anmeldt 17. september 2022

Overnatting med lavvo som feststed. Rommene veldig koslig og rene. Middag inne på hovedhuset. Maten var fantastisk, prisen rimelig. Hyggelig og hjelpsom vertskap. Denne plassen blir vi / jeg garantert å bruke igjen.

Dato for oppholdet: september 2022
              Takk, 743ingjerdr
              Anmeldt 7. november 2021

Vi valgte Bed&Breakfast, og overnattet én natt. Rommet, badet (og resten av lokalet) var fint innredet og rent. Vi hadde eget bad på vårt rom, og kjøkkenet i fellesarealet var nytt og fint, og inneholdt alt en trenger. Veldig god service, og kjempehyggelig betjening, som ordnet med frokost og ekstra mat til oss! Neste gang kommer vi til å overnatte flere netter!

Dato for oppholdet: november 2021
              Takk, 946linea
              Anmeldt 3. oktober 2021 via mobile enheter

Hyggelig vertskap, trivelige omgivelser og smakfulle måltider. Et sted å trives og få lavere puls! Takk for gode samtaler og tips for oppholdet i Varanger. Er vi i Øst-Finnmark igjen, vil vi garantert booke oss inn på nytt og da for flere dager.

Dato for oppholdet: september 2021
              Takk, arnipa
              Jan-Eilif Jankila, Eier på Varangertunet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. oktober 2021

Tusen takk for hyggelig besøk og tilbakemelding! Det setter vi stor pris på! Dere er hjertelig velkommen igjen :)

Anmeldt 26. august 2020

Et triveligere sted, skal du lete lenge etter! Et hjem på veien. Ikke stort og prangende, men hjemmekoselig. Ulike rom, til ulik pris. Mottakelsen er den samme - svært god! Serviceinnstilt vertskap, som tar vare på gjestene sine. Et sted å komme tilbake til. Anbefales!

Takk, mortencola
              Jan-Eilif Jankila, Eier på Varangertunet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2020

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!
              Huggelig at dere satt pris på oppholdet hos oss! Dere er hjertelig velkommen igjen!

Anmeldt 22. august 2020

Vi bodde her en natt. Fin opplevelse, - meget god service og også meget god mat, både frokosten og middagen var topp. Rommet var enkelt, men helt o.k. TV var i en krok av restauranten, og bra Wi-Fi.
              Vi fikk en god Introduksjon om hvilke områder vi burde besøke i området.

2  Takk, EmblaNorway

Tusen takk for hyggelig tolbakemelding! Vi har som du sier rom med helt enkel standard. Men vi har også leiligheter og feriehus med både eget kjøkken og egen tv stue :) Dere er hjertelig velkommen igjen !