Overnatting med lavvo som feststed. Rommene veldig koslig og rene. Middag inne på hovedhuset. Maten var fantastisk, prisen rimelig. Hyggelig og hjelpsom vertskap. Denne plassen blir vi / jeg garantert å bruke igjen.
Dato for oppholdet: september 2022
Sted
Sovekvalitet
Service
Spør 743ingjerdr om Varangertunet
Takk, 743ingjerdr
Vi valgte Bed&Breakfast, og overnattet én natt. Rommet, badet (og resten av lokalet) var fint innredet og rent. Vi hadde eget bad på vårt rom, og kjøkkenet i fellesarealet var nytt og fint, og inneholdt alt en trenger. Veldig god service, og kjempehyggelig betjening, som ordnet med frokost og ekstra mat til oss! Neste gang kommer vi til å overnatte flere netter!
Dato for oppholdet: november 2021
Spør 946linea om Varangertunet
Takk, 946linea
Hyggelig vertskap, trivelige omgivelser og smakfulle måltider. Et sted å trives og få lavere puls! Takk for gode samtaler og tips for oppholdet i Varanger. Er vi i Øst-Finnmark igjen, vil vi garantert booke oss inn på nytt og da for flere dager.
Dato for oppholdet: september 2021
Spør arnipa om Varangertunet
Takk, arnipa
Jan-Eilif Jankila, Eier på Varangertunet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. oktober 2021
Tusen takk for hyggelig besøk og tilbakemelding! Det setter vi stor pris på! Dere er hjertelig velkommen igjen :)
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Et triveligere sted, skal du lete lenge etter! Et hjem på veien. Ikke stort og prangende, men hjemmekoselig. Ulike rom, til ulik pris. Mottakelsen er den samme - svært god! Serviceinnstilt vertskap, som tar vare på gjestene sine. Et sted å komme tilbake til. Anbefales!
Verdi
Sovekvalitet
Service
Spør mortencola om Varangertunet
Takk, mortencola
Jan-Eilif Jankila, Eier på Varangertunet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2020
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Huggelig at dere satt pris på oppholdet hos oss! Dere er hjertelig velkommen igjen!
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Vi bodde her en natt. Fin opplevelse, - meget god service og også meget god mat, både frokosten og middagen var topp. Rommet var enkelt, men helt o.k. TV var i en krok av restauranten, og bra Wi-Fi. Vi fikk en god Introduksjon om hvilke områder vi burde besøke i området.
Spør EmblaNorway om Varangertunet
2 Takk, EmblaNorway
Tusen takk for hyggelig tolbakemelding! Vi har som du sier rom med helt enkel standard. Men vi har også leiligheter og feriehus med både eget kjøkken og egen tv stue :) Dere er hjertelig velkommen igjen !