Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Travelocity
Orbitz.com
Snaptravel
StayForLong
CheapTickets
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (12)
Filtrer anmeldelser
12 resultater
Vurdering fra reisende
3
5
0
1
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
3
5
0
1
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
812 av 12 anmeldelser
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Var der i et følge på 10 personer. Vi bestilte burger, biff og noe grill retter. Ventet 1t på maten. Spurte betjening om status etter 40min men da var svaret «usikker, de driver å steker noe så jeg vet ikke». Bestilte medium stekt biff, men denne var tørrere enn en kavringskalk. Ikke særlig god service spør du meg. Lite valuta for pengene. For å trekke noe positivt, svært god lokasjon. Dumt det blir kastet bort på dårlig mat.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, andersclaa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Veiholmen brygge har nydelig mat, hyggelig og flinke betjening. I følge spiste vi både fisk, pizza, burger. Alt var godt. Raske med både drikke og mat. Uteserveringen er koselig. Fint å sitte i biblioteket å ta et glass og lese. Anbefales.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, tonelyngv_rk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2020

Sultne og ørlitt slite etter å ha kjørt ferje og bil i flere timer, ankom vi Veiholmen. Her fikk vi rask servering på det første stedet vi gikk inn ; Fløtegratinertklippfisk med rosenkål og bacon på toppen. God smak , selv om jeg forstod at dette var mat som ble raskt varmet opp i en ovn. Utsikten mot havneområdet var hyggelig, og varmelampene og glassveggen gjorde verandaen lun. Havtåken var noe kald denne ettermiddagen. Vi bodde ikke på hotellet. Toalettene var rene og innbydende. Håndsprit stod det rett innenfor dørene til benyttelse i disse Covid19 tidene. Vi kom nok til Veiholmen noen dager for tidlig 15-16 juni .. flere spisesteder åpnet for turister, noen dager etter at vi dro. Sjarmerende øygruppe ytterst i havgapet som er verdt et besøk

Romtips: ville nok hatt rom mot vest og havnen hvis jeg skulle ha bodd der.
Dato for oppholdet: juni 2020
    • Service
Takk, ABertheFo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser