“GOAT KEBAB”
Anmeldelse av Sola pizza og kebab

Sola pizza og kebab
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Tjelta
Anmeldt 2. desember 2023 via mobile enheter

Beste babben noen gang, disse gutta vet virkelig hva de holder på med. Har prøvd mye babb, men ingen slår denne. 11/10 saus🔥🔥

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, R9658MLchristianm

Anmeldt 19. juni 2021

Beste kebaben i Stavanger. God service og skam god mat. Andbefaler veldig å gå her. Også rimelige priser

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, Oliver_tjelta
Anmeldt 10. mars 2020 via mobile enheter

Vi fikk god service og koste oss. God pris på maten! Det er plass til rundt 25 personer i lokalet, fordelt på 5-6 bord (og to Ikea-barnestoler). Et enkelt toalett (ikke stellebord).

Dato for besøk: mars 2020
Takk, Seglems
Anmeldt 9. mai 2019 via mobile enheter

Rogalands beste kebabpizza? 225,- for en stor kebabpizza er ikke kjempebillig, men det er absolutt verdt det.

Dato for besøk: mai 2019
1  Takk, OleO45
Anmeldt 16. september 2018 via mobile enheter

Om du virkelig skal ynne deg en rikelig god kebab og ikke en kebab hvor taco, dårlig kjøtt og dårlig saus er likegyldig, da er du på rett sted!

Her får du kyllingfilet i kyllingrettene, ordentlig svinekjøtt og ikke minst sprøstekt pomfrittes! Sausen er laget fra bunn og kan ikke sammenlignes med andre sine sauser. Dette er den plassen som lager 120 liter med saus i uka da den er så populær! Ikke minst marinaden på kjøttet!

Jeg har spist kebab rundt om i Noege da jeg reiser mye, men denne topper alt!

Tusen takk for maten helst en gang i uka!

Dato for besøk: september 2018
3  Takk, tbrmorris

Har du vært i Sola pizza og kebab? Del dine erfaringer!