“Dagstur til Ljøsenhammeren”

Ljosenhammern kafe Northern Lights
Vurdert som nr. 3 av 3 Restauranter i Misvær
Beskrivelse: Velkommen til Ljøsenhammeren Seterkafe! Vi satser på god mat basert på lokale råvarer. Vi har også et rikt utvalg av hjemmelagde kaker, lefser og vaffler/sveler
Anmeldt 22. juli 2020

Dyr og dårlig mat. 48 kroner for en halvliter brus, Elgpizzaen som var på størrelse med en barnetallerken kostet 149 kroner, hadde rå bunn og 3-4 små seige elgbiter på, dagens middag inneholdt ihjelkokt ris og posebernaise saus som ikke smakte noe.
Stedet appellerer til barnefamilier men har ikke mer enn 1 barnestol i kaféen.

Takk, ronjav335

Har du vært i Ljosenhammern kafe Northern Lights? Del dine erfaringer!