Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
PricelineUSD 134
eDreamsUSD 127
Agoda.comUSD 133
Expedia.com
Hotels.com
Orbitz.com
Se alle 9 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (30)
Filtrer anmeldelser
30 resultater
Vurdering fra reisende
23
5
1
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
23
5
1
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 30 anmeldelser
Anmeldt 26. juli 2021 via mobile enheter

Fantastiske omgivelser for familie med barn og hund. Artig hyttefelt, gode senger, minikjøkken, do og stort spisebord. Dusjer på området, jacuzzi og sauna. Et steinkast unna alpinbakken og fiskevann med ørret. Lov meg å spis middag her!

Romtips: Du bør absolutt spørre hva som er på menyen. Mannen i vertskapet er en fantastisk kokk, og her får du importert vin i glasset. Ellers står oppholdet til et supert opphold
Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, mariholberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Fant dette stedet på booking.com - unike hytter med koselig atmosfære, rimelige priser, veldig behagelig - et lite paradis. Hyggelig vertskap som akkurat har startet et lite restaurant i tillegg. Anbefales veldig

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, maheibert
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

Har tidligere overnattet i de koselige hyttene, men denne gangen var det kun et kort pizzastopp. Hvem hadde trodd at man fikk deilig italiensk pizza så langt fra allfarvei?! Vi kommer garantert tilbake til dere! Hvis det er en grunn til å kjøre over Misvær så et det denne nydelige plassen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, tonen89
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. juli 2016

Trivelig og fint overnattingssted med restaurant. Spesielle hytter som så ut som lavoer eller kåter. Spisekåta var innredet med åpent ildsted i midten som skapte en flott villmarks følese. Maten var utsøkt, likeså servicen.

Dato for oppholdet: juni 2016
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sted
    • Rom
    • Service
1  Takk, BackPacker405620
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. juli 2016

Etter en lang ridetur over fjellet var det fantastisk å komme frem til deilig treretters middag, bålkaffe og ferdig oppredd seng i hytte med god standard. Veldig positivt at hyttene er blitt oppgradert siden sist jeg var der. Hyggelig vertskap og god service. Og villmatksfølelse. Nydelig! Anbefales.

Dato for oppholdet: juni 2016
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, Elin H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser