Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
eDreamsUSD 262
Agoda.comUSD 260
PricelineUSD 262
TripadvisorUSD 260
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (63)
Filtrer anmeldelser
63 resultater
Vurdering fra reisende
48
10
2
1
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
48
10
2
1
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1217 av 63 anmeldelser
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Det er nesten så man IKKE vil anbefale noen å reise hit, for dette stedet vil vi ha for oss selv!!! Ikke TV, svært hyggelig pris, nesten ikke internett, fred og ro, en atmosfære som mange kan og bør ønske seg, kjempefine rorbuer og maten, ja maten kan måle seg med de beste restauranter. Hit kommer vi mer enn gjerne tilbake!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, LorentzenLeifTore
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020

Fint sted med utsikt over havet. Stille og rolig med hyggelig betjening. God lokal mat spesielt ovnsbakt tørrfisk,smakte kjempegodt. Hvis du vil gå tur så er det fint turterreng og fiske kan du og gjøre.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, Arild H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2020

Et avslappende og hyggelig opphold som anbefales. Vertskapet var smilende, hjelpsomme og service innstilt. Følte meg velkommen og ivaretatt fra første stund. Stedet hadde en ro over seg. Maten var også nydelig.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med venner
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, aniteli
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2020

Familien på 4 og 2 hunder hadde et 3-netters opphold hos et fantastisk vertskap, med flott beliggenhet og natur. Det ble til og med en sjøfisketur med MS Bolmøy og Salten Veteranbåtlag. Maten på stedet var et kapittel for seg, ikke rart det strømmet til med gjester til småbåthavnen på stedet. gjennom helga. Anbefales! Vi håper å kunne komme tilbake en dag.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, vidarhaugen2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2020

I deilig vær ønsket vi å ta oss en helgetur ut til Kjerringøy. Vi valgte å ta en natt i Tårnvik og det angrer vi rett og slett ikke på. Sjarmerende,-serviceinnstilt, -profesjonell, -uanstrengt betjening. Vi bestilte nydelig mat som vi fikk servert utenfor egen rorbu. Det var en meny der alle finner noe man kan like og maten er hav høy kvalitet, leget fra bunnen av en profesjonell kokk. Fiskestenger kunne lånes gratis, sånn at man kunne fiske både fra kaia og fra båt som vi også fikk benytte uten ekstra kostnader. Rorbuene var rene og pene, det var deilige madrasser i sengene. Været var upåklagelig og hele opplevelsen gjorde at vi dro tilbake ett par uker senere og satt igjen med følelsen av atter en fantastisk opplevelse. Da booket vi like så godt et nytt opphold der om en uke, sånn at vi har noe å glede oss til i disse koronatider. Denne plassen er virkelig verdt et besøk,... eller flere.
Eva

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, evsvends
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser