Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Priceline
Booking.com
eDreams
Agoda.com
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (67)
Filtrer anmeldelser
67 resultater
Vurdering fra reisende
51
10
3
1
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
51
10
3
1
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1217 av 67 anmeldelser
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Ankom med båt som liten gruppe på 11 voksne og barn. Hadde booket bord i forkant. Vi bestilte reker og fesk & chips. Mat og drikke ble servert raskt mens vi nøt drikkevarer i fine omgivelser utendørs. Maten smakte godt og var innbydende. Hyggelig service. Hit skal vi tilbake.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, hskogvoll
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020

Vi fikk maksimalt ut av oppholdet vårt. Fisking fra brygga, fisking fra båt. Tur langs fjæra, tur på fjellet på langstrakte svaberg, morgenbad, bading fra stranda, hopp i havet fra brygga, avslapping, spill og bordtennis i relaks-avdelingen, nydelig mat og drikke en tøffeltur unna i restauranten. Vertskapet var utrolig hyggelige, imøtekommende og hjelpsomme. Vi hadde rett og slett et fantastisk opphold, både store og små.

Romtips: Rom på brygge mellom relaks-avdelingen og restauranten.
Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, EtTheSurfer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020

Dette var en fantastisk flott plass med en enda mer fantastisk betjening! Så serviceinnstilt og fleksibel - ingen grenser! Utrolig god mat og god service - vi kommer til å komme tilbake! Jeg anbefaler dette stedet på det aller sterkeste til alle!

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, rob0805
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020

Kjerringøy rorbusenter er et nydelig lite sted med hyggelig atmosfære og velsmakende mat. Kort vei til fiskeopplevelser, fjelltur og strandliv. Vertskapet var imøtekommende og ga den beste service man kan forvente. Takk for en super helg

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, rjernb785031
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Det er nesten så man IKKE vil anbefale noen å reise hit, for dette stedet vil vi ha for oss selv!!! Ikke TV, svært hyggelig pris, nesten ikke internett, fred og ro, en atmosfære som mange kan og bør ønske seg, kjempefine rorbuer og maten, ja maten kan måle seg med de beste restauranter. Hit kommer vi mer enn gjerne tilbake!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, LorentzenLeifTore
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser