Fantastisk hyggelig vertskap,og nydelig sted. Fine små rorbuer på brygga. Mulighet for å låne båt, fiskeutstyr og stamp.
Kjerringøy har vakkert landskap,fantastiske strender og er vel verdt ett besøk.
Kjerringøy har vakkert landskap,fantastiske strender og er vel verdt ett besøk.
Stedet var kjempefint. Vi var to par som leide en stor rorbu sammen. Rorbua var svært koselig og hadde en nydelig plassering. Fikk bestilt god mat. De som jobbet der var kjempehyggelige. En spesiell takk til Sonja for god oppvartning!
Anbefaler ingen å spise hamburger på restauranten. Var der i dag, og fikk servert en tør liten hamburger, uten noe annet enn et blad salat til 195 kr. Burgeren var så ekkel at jeg ikke klarte å spise den. Det tok lang tid å få maten servert, og det var nesten umulig å få kontakt med servitør for å klage på maten. Etter å ha ventet i 40 min uten å få kontakt med servitøren, fikk jeg til svar «Det var rart, skal si ifra til kjøkkenet». Etter å ha ventet 30 min til uten noe mer respons, dro jeg uten å ha fått ny mat eller rabatt på maten som ikke var spist. Har ikke opplevd en så elendig service noen gang før.
Ankom med båt som liten gruppe på 11 voksne og barn. Hadde booket bord i forkant. Vi bestilte reker og fesk & chips. Mat og drikke ble servert raskt mens vi nøt drikkevarer i fine omgivelser utendørs. Maten smakte godt og var innbydende. Hyggelig service. Hit skal vi tilbake.
Vi fikk maksimalt ut av oppholdet vårt. Fisking fra brygga, fisking fra båt. Tur langs fjæra, tur på fjellet på langstrakte svaberg, morgenbad, bading fra stranda, hopp i havet fra brygga, avslapping, spill og bordtennis i relaks-avdelingen, nydelig mat og drikke en tøffeltur unna i restauranten. Vertskapet var utrolig hyggelige, imøtekommende og hjelpsomme. Vi hadde rett og slett et fantastisk opphold, både store og små.
Dette var en fantastisk flott plass med en enda mer fantastisk betjening! Så serviceinnstilt og fleksibel - ingen grenser! Utrolig god mat og god service - vi kommer til å komme tilbake! Jeg anbefaler dette stedet på det aller sterkeste til alle!