Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
PricelineUSD 197
eDreamsUSD 197
Agoda.comUSD 197
FindHotel
Etrip
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (69)
Filtrer anmeldelser
69 resultater
Vurdering fra reisende
53
10
3
1
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
53
10
3
1
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 69 anmeldelser
Anmeldt 26. mai 2021

Flott rorbu som var ren og fin. Noe lytt til nabo rorbua, men det plaget ikke oss nevneverdig. Hyggelig vertskap som tok godt i mot oss, og fikk servert god mat i restauranten. Ingenting å utsette på oppholdet.

Dato for oppholdet: mai 2021
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, venninnetur2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. september 2020

Ro i sjelen, TV-fri, nydelige rorbuer og fantastisk mat. Et av de bedre stedene i Nordland for å tilbringe en helg med familien, eller som oss med seminar for en pasientorganisasjon. Kjempefint møterom og service man sjelden finner. Anbefales!

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste med venner
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, LeifToreLorentzen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. september 2020 via mobile enheter

Vi oppdaget stedet ved en tilfeldighet , men ble veldig positivt overrasket . Et flott Rorbusenter med restaurant , svær brygge og gode rorbuer , vakker natur og fine turmuligheter i området hvis du er lei av å fiske . Vertskapet vet ikke hva godt de skal gjøre for deg . Maten perfekt .

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, Trondoc
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. september 2020

Hærlige små hytter som ligger på kaia. God kundeservice å en nydelig plass å puste ut å nyte nuet. Er også mulighet for å leie fiskeutstyr for å stå på kaia å fiske rett fra hytta. Tar definitivt turen tilbake igjen neste sommer!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med venner
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, Larsvikt0r
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. august 2020

Fantastisk hyggelig vertskap,og nydelig sted. Fine små rorbuer på brygga. Mulighet for å låne båt, fiskeutstyr og stamp.
Kjerringøy har vakkert landskap,fantastiske strender og er vel verdt ett besøk.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, kjerstikallandsvik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser