Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Priceline
eDreamsUSD 181
Agoda.com
FindHotel
Etrip
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (69)
Filtrer anmeldelser
69 resultater
Vurdering fra reisende
53
10
3
1
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
53
10
3
1
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 69 anmeldelser
Anmeldt 8. august 2021

Overnattet med båt på gjeste brygga , sammen med 3 barn. Hyggelig betjening, fornuftige priser og fine aktiviteter for barn på anlegget, kan varmt anbefales her var det virkelig fint og koselig for alle i familien.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 454jonv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. august 2021 via mobile enheter

Helgetur til Kjerringøy
Vi hadde et flott opphold her. Nydelig mat, og en veldig hyggelig og servicevennlig betjening. Det er fine omgivelser med gode fiskemuligheter. Vi kom hit med bobil og det var ingen problem å parkere den på parkeringsplassen.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste med venner
Takk, ellent173
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. juli 2021 via mobile enheter

Vi har hytte her på øya og fant ut at vi skulke spise ytterst på Kjerringøy. ....og du for en god fesk og chips dem hadde. Når fisken flaker seg når du skjærer i den er den fersk. Dette blir vi å gjøre flere ganger. Maten kom fort over nydelig rorbuanlegg har det blitt.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, bentejnf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. mai 2021

Flott rorbu som var ren og fin. Noe lytt til nabo rorbua, men det plaget ikke oss nevneverdig. Hyggelig vertskap som tok godt i mot oss, og fikk servert god mat i restauranten. Ingenting å utsette på oppholdet.

Dato for oppholdet: mai 2021
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, venninnetur2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. september 2020

Ro i sjelen, TV-fri, nydelige rorbuer og fantastisk mat. Et av de bedre stedene i Nordland for å tilbringe en helg med familien, eller som oss med seminar for en pasientorganisasjon. Kjempefint møterom og service man sjelden finner. Anbefales!

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste med venner
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, LeifToreLorentzen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser