Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
eDreams
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Anmeldt 6. juli 2022 via mobile enheter

Fantastisk perle ytterst på Kjerringøy. God mat og stemning på restauranten. Vi spiste burger og bacalao. Veldig hyggelig personal, imøtekommende og løsningsorienterte da vi kom noe senere en antatt. Mye å finne på i området, alt fra fisking med eller uten båt, avslapning i lounge, kafé, resturant, og andre underholdende aktiviteter om ønskelig (som å gå på oppdagelsesferd under brygga). Vi kommer gjerne tilbake!

Dato for oppholdet: juli 2022
Takk, ainabye
Anmeldt 9. september 2021 via mobile enheter

Vi var 10 stk som spiste fantastisk god mat. Kjempefin atmosfære og hyggelig betjening. Vi spiste bakt torsk og karamelliserte epler til desverre.Beste maten på hele ferien langs Helgelandskysten.
Kan anbefales på det varmeste................ ..............

Romtips: LURT å avtale på forhånd pr. Tlf dersom man er mange.
Dato for oppholdet: september 2021
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 193livh
Anmeldt 16. august 2021

Men det kan ha noe med at hennes kollega hadde skadet seg og var på legevakt. Vi hadde bare to alternativer og det var fiskesuppe og fish and chips. Fiskesuppa var tam og fisken nærmest usaltet. Rekene seige. Min kjæreste syntes maten var god. Jeg var skuffet. Men vi ville dratt tilbake hvis det var høysesong.

Takk, Bareoss
Anmeldt 8. august 2021

Overnattet med båt på gjeste brygga , sammen med 3 barn. Hyggelig betjening, fornuftige priser og fine aktiviteter for barn på anlegget, kan varmt anbefales her var det virkelig fint og koselig for alle i familien.

Takk, 454jonv
Anmeldt 1. august 2021 via mobile enheter

Helgetur til Kjerringøy
Vi hadde et flott opphold her. Nydelig mat, og en veldig hyggelig og servicevennlig betjening. Det er fine omgivelser med gode fiskemuligheter. Vi kom hit med bobil og det var ingen problem å parkere den på parkeringsplassen.

Reisetype: Reiste med venner
Takk, ellent173