Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Travelocity
Hotels.com
Orbitz.com
Booking.com
Priceline
Se alle 11 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (44)
Filtrer anmeldelser
44 resultater
Vurdering fra reisende
24
15
5
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
24
15
5
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 44 anmeldelser
Anmeldt 17. juli 2020

Et av de bedre hotellene jeg har bodd på i Norge, med veldig hyggelig betjening. Her får du rom med balkong og utsikt utover havet der du kan skimte Lofoten i det fjerne. Veldig bra restaurant med fisk og andre snadder-retter. Rommet vårt var romslig med egen stue og 2 soverom. Kjerringøy Bryggehotell er et fint utgangspunkt for turer fra hotellet til fots, sykkel eller kajak (husk våtkort).

Romtips: Be om rom med balkong og sjøutsikt.
Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, 361andersf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Bodde to netter i sjøhus/rorbu (altså en stor leilighet/hus beregnet på ca 6 personer). Flott hus med personlig preg/pynt og høy komfort. Kveldssol og midnattssol på den private terrassen. God middag på hotellets uteservering der den nordnorske sommeren viste seg fra den aller beste siden :)

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 547jany
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk hotell. Fine og reine rom. Nydelig utsikt. Nydelig mat. Hyggelig betjening. Beste hotellet eg har budd på i Norge. Anbefales på det sterkeste. Trenger ikkje bil, me tok bussen frå Bodø og det funka heilt supert.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Coastal464931
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2019

Vi kom med båt til Kjerringøy mandag kveld. Litt mye bølger så vi var ikke framme før 21.30. Da vi spurte om serving av mat, vi beskjed om at kjøkkenet stengte kl. 21.00, men kokken var ikke gått hjem. Derfor kunne de tilby oss nydelig fiskesuppe, til og med glutenfri. Restauranten har en fantastisk utsikt mot Lofotveggen og havna. Etter mat spurte vi om rom. Det var helt fullt, men de hadde ei rorbu igjen som vi fikk nøkkel til for å se, før vi bestemte oss. Rorbua/bryggehuset var flott med balkong i andre etasje og veranda i første, med utsikt over Vestfjorden og Lofoten. Meget god service fra alle ansatte. De var blide veldig på tilbudssiden.

Romtips: Alle rom har flott utsikt
Dato for oppholdet: juli 2019
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, Bård F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CamillaKjerringoy, Daglig leder på Kjerringøy Bryggehotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2019

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding fra dere, det setter vi veldig stor pris på :)

Hjertelig velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2019 via mobile enheter

Vi fikk oppleve Kjerringøy og bryggehotellet på det mest fantastiske med kjempevær.
Flott rom, flott hotell og trivelig betjening. Vi spiste et utsøkt måltid. Og en fantastisk aften.
Dette er et sted og et hotell vi trygt kan anbefale.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 570arvel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser