Hege
0.5 km fra Sappho Hotel
    0.1 km fra Sappho Hotel
    0.4 km fra Sappho Hotel
    0.6 km fra Sappho Hotel
    Other part of the terrace
    563.7 km fra Sappho Hotel
    Se flere hoteller i Chrisogiali
    Anmeldt 23. mai 2023

Vi har tilbrakt en uke ferie medio mai Cappho hotell. Hadde bestilt og betalt for ettromsleilighet Superior med to ordinære senger og balkong. Var svært skuffet da vi ble tildelt rom 411 i underetasjen med en enkel markterrasse og dobbeltseng. Klaget øyeblikkelig, men alt var opptatt. Klaget til Apollos representant (Hanna Wedberg) neste dag. Hun kom på befaring og konstaterte at jeg ikke hadde fått det jeg bestilte. Jeg ble senere tilbudt en kompensasjon på kr 2.000, som jeg aksepterte. Hadde en svært ubehagelig uke der. Alt var fuktig og rått på rommet. Varmeviften virket ikke med varme, kun på kald luft. Vi var glade da vi kunne reise hjem. Det eneste positive var hyggelig betjening og godt stell av rommet.

Romtips: Ikke få rom i underetasjen på annekset!
    Dato for oppholdet: mai 2023
    Takk, Jan Erik K
    Anmeldt 4. juni 2019 via mobile enheter

Har nettopp hatt et svært hyggelig opphold på dette hotellet. Vertskapet og de ansatte er så hyggelige og gode. Bare smil og vennlighet.
    Fine rom med liten kjøkkenkrok. Topp renhold og fine ute arealer. 5 minutter å gå til stranden, rolig hotell og område.
    Effi som er sjef der er vennligheten selv. Blir som en del av familien når man er der.

Tusen takk for et topp opphold. Vi kommer garantert tilbake til dere.

Dato for oppholdet: mai 2019
    Takk, RunarV_12
    Anmeldt 19. juni 2018

Et deilig sted - stille og rolig, og med flere muligheter for gå-og treningsturer.
    Topp service, rent og pent og fantastisk stab. God og akkurat passe variert frokost.
    Et sted der jeg følte med velkommen. Skal garantert tilbake til Effie m/stab.

Dato for oppholdet: juni 2018
    • Reisetype: Reiste med venner
    1  Takk, Tiara245
    Anmeldt 18. juni 2018 via mobile enheter

En uke med topp service, blid stab og fine rom.
    Ikke noe å utsette på oppholdet for oss. Vi kommer tilbake!
    God rengjøring av rom hver eneste dag. Alltid et smil fra staben. God frokost. Passe størrelse på hotellet. Stille og rolig. Dette var rett og slett topp for oss. 2 vennepar på tur.

Dato for oppholdet: juni 2018
    Takk, Petter V
    Anmeldt 1. september 2017

Flott hotell i stille og rolig omgivelser . Her finner man virkelig roen. Rommene er store og fine med kjøkken og tilhørende kjøleskap med frys. Badet var lekkert. Deilig hage med svømmebasseng. Renholdet på rommene var også upåklagelig. Det som ikke stod til forventningene med tanke på stjerner ved hotellet var frokosten. Litt lite utvalg,og det samme hver dag. Kunne godt ha variert litt her.
    Alt i alt verdt et besøk. Vi kommer gjerne tilbake

Dato for oppholdet: august 2017
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
    Takk, 279larsp