Heid D
Hotel Restaurant Bar
0.4 km fra Parga Beach Resort
    • Lol.travel
    563.7 km fra Parga Beach Resort
    Other part of the terrace
    0.5 km fra Parga Beach Resort
    • Lol.travel
    0.5 km fra Parga Beach Resort
    0.6 km fra Parga Beach Resort
    Se flere hoteller i Chrisogiali
    Anmeldt 6. oktober 2022 via mobile enheter

Anbefales for alle som ønsker å tilbringe noen feriedager i leiligheter og småhus spredt rundt på en frodig og blomsterrik eiendom tett på Valtosstranda. Imøtekommende og serviceinnstilt personale, deilig frokostbuffet, rene og hyggelige rom, og kingsize-seng med gode madrasser. ( Deluxe-rom).

Dato for oppholdet: oktober 2022
    Takk, Arjorgen
    Anmeldt 7. august 2022 via mobile enheter

Fantastisk hotell med den nydeligste hagen jeg har sett, virkelig vakkert. Det ligger på en flott strand (Valtos) med klart og friskt vann. Kommunikasjonen med hotellet i forkant var informativ og enkel. Vi ble tatt hjertelig i mot når vi kom. Host Katarina og Sandy var super hyggelige og passet på at vi hadde alt vi trengte hele uka, de tar virkelig vare på gjestene (the perfect host) Vi fikk en veldig hyggelig overraskelse når vi ankom, ble oppgradert til ett stort og fint rom med privat basseng, det var helt fantastisk. Alle de ansatte er superhyggelige, servitørene på stranda fortjener ros for å være både effektive og veldig hyggelige. Området rundt hotellet er også veldig hyggelig og både gåturen og båtturen inn til Parga er magisk.

Dato for oppholdet: august 2022
    Takk, 708vigdiss
    Anmeldt 27. juni 2022 via mobile enheter

Vi var på Parga beach Resort i en uke. Utrolig flotte omgivelse, med en frodig hage som omkranser tre bassengområder, to restauranter og flere fasiliteter på området. Høy standard, men koselige og tradisjonelle rom. Meget god service fra betjeningen. 15 minutter til fots, eller 10 minutter med en koselig taxibåt inn til Parga by. Passer både for barnefamilier og par. Alt i alt har vi hatt en utrolig flott uke.

Dato for oppholdet: juni 2022
    Takk, K5815UProberts
    Anmeldt 18. august 2021

Et hotell jeg varmt kan anbefale for alle. Et flott hotellområde med masse blomster og trær, med 4 bassenger plassert rundt på området. Dersom man heller vil bade i sjøen så ligger hotellet på den populære Valtos Beach. Bodde i et deluxerom med garden view og rommet var stort og hadde meget god standard. Brukte også hotellets spa og det kan jeg også varmt anbefale. Frokostbuffeten var stor og hadde veldig godt utvalg. Kort oppsummert er dette et fantastisk hotell.

Dato for oppholdet: august 2021
    3  Takk, 805sveine
    Anmeldt 14. februar 2020 via mobile enheter

Etter vår 5 reise til Parga, fremstår Parga Beach hotell fortsatt som det beste hotellet i Parga. Svært godt renhold, god aircondition og veldig flotte strandforhold. Gresk aften er flott å få med seg på hotellet, og sjarmen ved å gå til havneområdet via den flotte borgen, eller en to min båttaxitur er også helt nydelig. Vi tok båt ofte til middag og gikk tilbake til hotellet. En liten butikk hvor du kan kjøpe vann og enkle dagligvare finnes også bare 50 meter fra hotellet. Anbefales.

Dato for oppholdet: februar 2020
    2  Takk, Nybrott