“Beste stedet å se solnedgangen på Penida!”

Amok Sunset Bar And Restaurant
Bestill bord
lør. 21.9.
20:00
Vurdert som nr. 3 av 29 Restauranter i Sakti
Anmeldt 30. desember 2018 via mobile enheter

Vi fant dette stedet via Tripadvisor, og vi nølte ikke med å sjekke det ut. Vi var på en sightseeing-tur med scooteren vår og ville spise middag et sted. En bumpy tur i jungelen med god skilting til Amok sunset. Stedet ligger helt fantastisk til med en fantastisk utsikt(særlig ved solnedgang). Vi tok noen drinker og bestilte mat. Dessverre ble det noe misforståelser, så vi fikk ikke alt vi hadde bestilt. Dette ordnet de fort opp i (les: eieren som var på besøk slo av en hyggelig prat og spurte). Det tok også litt tid før vi fikk maten. Uansett, stedet er til å anbefale, og vi kommer gjerne igjen!

Takk, advisey0urtrip

Anmeldt i går

Anmeldt 3 dager siden via mobile enheter

Dato for besøk: september 2024
Amok Sunset, General Manager på Amok Sunset Bar And Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2 dager siden

Anmeldt 6 dager siden

Anmeldt 1 uke siden

Dato for besøk: september 2024
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med www.chope.co
Amok Sunset, General Manager på Amok Sunset Bar And Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1 uke siden

Reisende som så på Amok Sunset Bar And Restaurant, så også på

Har du vært i Amok Sunset Bar And Restaurant? Del dine erfaringer!