Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Søndagsmiddag lokalt”
Anmeldelse av Paletten Kinarestaurant

Paletten Kinarestaurant
Vurdert som nr. 1 av 3 Restauranter i Krokstadelva
Prisklasse: USD 14 - USD 38
Kjøkken: Indisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 12. september 2021 via mobile enheter

Vi ønsket oss en søndagsmiddag . Valget ble Paletten Krokstadelva . Registrerte oss ang. pandemien . Kun et bord var opptatt da vi ankom . Bestillte indrefilet med bakt potet. og grønsaker og peppersaus . Velsmakende. Grønsakene kunne med fordel vært varmere , det samme kunne sausen vært .

Dato for besøk: september 2021
Takk, Drafngutten
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (39)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 39 anmeldelser

Anmeldt 30. august 2020 via mobile enheter

Normalt er vi en familie som prøver en restaurant flere ganger, noen ganger kan kokken ha en dårlig dag og noen retter er bedre en andre. Paletten har gode og dårlige retter, men når flere forteller at ytrefilet av okse har lever smak og er seig så ønsker ikke jeg eller resten av selskapet å vite forskjellen på ytrefilet og indrefilet.
Synd at personalet går i angreps modus og lager mer bråk en nødvendig.

Blir nok ikke flere middager her.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, N2411CXtomk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vivian Z, Daglig leder på Paletten Kinarestaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. januar 2022

Beklager for at Dere føler fornærmet av personalet. Fersk Nortura varer blir brukt. Det er naturlig at en eller to biff er seig . Da får man bytte. Ingen bråk.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Rimelig og knallgod kinamat! Gode porsjoner, klarer du å gå herfra uten å bli stappmett blir jeg imponert!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, annekarins2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juni 2020

Ble fortalt over telefon at det skulle ta 30minutter for at maten var klar. Møter opp, det er flere som venter i kø og maten er ikke klar, det kommer flere og flere kunder og alle har fått høre 30 minutter.

Ingen andre fikk maten sin før nermere 45minutter - 1 time. Jeg ventet nesten 1 1/2 time fra jeg ringte til maten var ferdig.

Når jeg konfronterte de med dette fikk jeg ikke engang ett unnskyld. Alt jeg fikk var at det hadde vært mye kunder hele dagen, hvis det har vært mye folk hele dagen så burde de vite at maten ikke tar 30minutter.

I tillegg var crispy anden jeg fikk seig og smakte bare salt.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, tol473
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vivian Z, Daglig leder på Paletten Kinarestaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. januar 2022

Hei, Unnskyld for ventetid. Du har garanti på maten . Så gjerne komme tilbake med and.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. mars 2020

Familien bestilte forskjellige mat, blant annet okseytrefilet med bearnaisesaus , innbakt kylling , biff i sichuan saus,mm. Deilig mat og hyggelig serveringsdame. Se at mange benytter ta-med-hjem service.

Dato for besøk: mars 2020
Takk, bentekris
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Paletten Kinarestaurant, så også på

Mjøndalen, Nedre Eiker
 

Har du vært i Paletten Kinarestaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.