Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Anbefales”
Anmeldelse av Restauranthuset Malin

Restauranthuset Malin
Vurdert som nr. 4 av 7 Restauranter i Sogndalsfjøra
Restaurantdetaljer
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Vi var 9 pers med forskjellig mat. Alle meget fornøyd. God og rask levering, til tross for at det var full restaurant. All honør til kokk og betjening. Vi kommer tilbake neste gang vi er i Sogndal.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 106arnem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (132)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3236 av 132 anmeldelser

Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Jeg bestilte kylling i sichuan saus fra lunsjmenyen, og den var veldig god. Anbefales! Prisene fra lunsjmenyen var også ganske greie.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 81malin_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god mat og fint sted. Serviceinnstilt betjening og spennende meny. Anbefales, selvom prisene var i overkant ift priser på tilsvarende steder på Østlandet. Mye folk, litt kaotisk. Bestill bord!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, SiEdHo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Vi reserverte bord til 17 stk i går, utrolig hyggelig betjening, god atmosfærisk opplevelse og nydelig mat.
Anbefaler denne restauranten.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 82joma
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020

Restauranten Malin ble anbefalt til oss av resepsjonen i Best Wstern Hotell Lægreid. Min kone spiste noe eksotisk fra asia og jeg spiste en STOR entrcote. Pommes frites var lage på restauranten. De serverer ikke små porsjoner og vi blo god og mett, Alt i alt var vi begge veldig fornøyd.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, cornelisb796
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
xianwuxu, Owner på Restauranthuset Malin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juli 2020

Tusen takk for din tilbakemelding! Veldig hyggelig å høre at dere koset dere hos oss. Vi ønsker dere hjertelig velkommen igjen :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restauranthuset Malin, så også på

Sogndal, Sogn og Fjordane
 
Sogndalsfjøra, Sogndal
Sogndalsfjøra, Sogndal
 

Har du vært i Restauranthuset Malin? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din