Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ikke verdt prisen ”
Anmeldelse av Restauranthuset Malin

Restauranthuset Malin
Vurdert som nr. 4 av 7 Restauranter i Sogndalsfjøra
Restaurantdetaljer
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Var på Restauranthuset Malin en fredag i august. Med innrykk av nye studenter, samt Lerumcup i området, var det nok travelt for de ansatte i restauranten. Vi fikk bestilt drikke og mat,men sushikokken hadde det for travelt fikk vi beskjed, så vi måtte bestille noe annet. For to av oss falt valget på crispy duck. Til den prisen hadde vi høye forventninger til tilnærmet perfeksjon, men ble skuffet. Anden var sprø men tilbehøret var smakløst og litt trist. Sausen var for syrlig til at den var spiselig. Servitøren kom rett nok bort og spurte om maten smakte,men forsvant idet jeg skulle svare. Anbefaler andre restauranter i området, for de som skal spise,ikke denne!

Dato for besøk: august 2020
Takk, liegjesethninan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (132)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2226 av 132 anmeldelser

Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Det var god mat og rask servering sjølv om det var mykje folk. Det var ein fin restaurant med god atmosfære.

Dato for besøk: august 2020
Takk, knutr0ms_sb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Vi spiste hver vår gode rett i utvalget av kinesisk. Velsmakende Hyggelig personale. Resten får man bistå med selv

Dato for besøk: august 2020
Takk, IngvildDingstad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Ganske enkel anmeldelse -> veldig god mat. Vi er en familie på 4 som spiste lunsj. Biff chop suey, sprøstekt kylling i sur søt saus, topp karakter. Hyggelig betjening og ventet ikke lenge før vi fikk maten (var dog ikke full restaurant iom at vi var der kort tid etter åpningstid). Prisene på lunsjretter var Ok. Kikket igjennom resten av menyen, veldig mye godt å velge mellom

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, 495greteh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god mat og god service.
Sentralt i Sogndal.
Har bodd flere år i Asia og her har de virkelig klart å gjenskape autentiske asiatiske smaker og service.
Her kommer vi tilbake!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, faasmul
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restauranthuset Malin, så også på

Sogndal, Sogn og Fjordane
 
Sogndalsfjøra, Sogndal
Sogndalsfjøra, Sogndal
 

Har du vært i Restauranthuset Malin? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din