Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Overpriset”
Anmeldelse av Restauranthuset Malin

Restauranthuset Malin
Vurdert som nr. 4 av 7 Restauranter i Sogndalsfjøra
Restaurantdetaljer
Anmeldt 23. august 2020 via mobile enheter

Nesten alle retter ligger 100 kr over tilsvarende restauranter. Vi ønsket søndags-lunch og valgte biff chopsui, kylling karri. Helt ordinært, lite smak, mye maisenna i sausen, men koster 249. Mange av «China»-rettene serveres på jernplater og koster ca 350. Biff og fiskeretter godt over 400.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, barb0a
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (132)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1923 av 132 anmeldelser

Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

Dyrt!
Garantert den dårligste restauranten i Sogndal !
Overpriset de lux! Maten var ihjel stekt, prøvde å klage men fikk beskjed om at den skulle være tørr og svidd! Elendig service!
Med andre ord en skam for hele Sogndal

Dato for besøk: august 2020
4  Takk, 48_yvinds
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2020 via mobile enheter

Forsøkte å spise her en lørdag i august. Kort kø, fikk bord. Så langt alt vel.

Etter å ha kikket i menyen finner vi at dette er en kinarestaurant med noen internasjonale retter. Også ok. Det som ikke er ok er prisnivået. Det ligger på ca en hundrelapp over tilsvarende retter på andre kinarestauranter. Altså en normalt 198 kroners rett kostet her 298! Slik var det over det hele. Det vi så ble servert gjestene på bordene rundt korresponderte ikke med prisnivået. Ikke noe spesielt som forsvarte prisen. Vi gikk alle fire uten å spise.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, janbM4455CY
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Var på Restauranthuset Malin en fredag i august. Med innrykk av nye studenter, samt Lerumcup i området, var det nok travelt for de ansatte i restauranten. Vi fikk bestilt drikke og mat,men sushikokken hadde det for travelt fikk vi beskjed, så vi måtte bestille noe annet. For to av oss falt valget på crispy duck. Til den prisen hadde vi høye forventninger til tilnærmet perfeksjon, men ble skuffet. Anden var sprø men tilbehøret var smakløst og litt trist. Sausen var for syrlig til at den var spiselig. Servitøren kom rett nok bort og spurte om maten smakte,men forsvant idet jeg skulle svare. Anbefaler andre restauranter i området, for de som skal spise,ikke denne!

Dato for besøk: august 2020
Takk, liegjesethninan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Det var god mat og rask servering sjølv om det var mykje folk. Det var ein fin restaurant med god atmosfære.

Dato for besøk: august 2020
Takk, knutr0ms_sb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restauranthuset Malin, så også på

Sogndal, Sogn og Fjordane
 
Sogndalsfjøra, Sogndal
Sogndalsfjøra, Sogndal
 

Har du vært i Restauranthuset Malin? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din