Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Overpriset smakløs mat”
Anmeldelse av Restauranthuset Malin

Restauranthuset Malin
Vurdert som nr. 4 av 7 Restauranter i Sogndalsfjøra
Restaurantdetaljer
Anmeldt 1. oktober 2020 via mobile enheter

Vi hadde en overnatting i Sogndal i høstferien og tok en tur ut for å nyte et middagsmåltid. Vi kom over Restaurant Malin som lokket med flotte og rene lokaler. Menyen så forlokkende spennende ut, dog måtte vi heve våre øyne på prisnivået, men tenkte at en gastronomisk smaksopplevelse må jo koste litt mer enn vanlig. Forretten, to ruller med laks, type sushi var veldi gos men da hovedretten kom og vi startet å spise kom nedturen. Anden smakte intet, sausen hadde ingen smak overhodet. Lam i hvitløk var greit men overhodet ingen højdare. Konklusjonen ble at her bør man styre unna, en burger på den lokale bensinstasjonen er langt mer å foretrekke, desverre.

Dato for besøk: oktober 2020
3  Takk, Stig59
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (132)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1721 av 132 anmeldelser

Anmeldt 12. september 2020

Bestilte sushimix 12 biter. Store og ujevne biter, tørr tang og trevlete tunfisk. Spicy laks gunkan var alt for store og hadde tørr tang på seg. Ellers god smak på laks og kveite. Forventa betre til ein pris på 348 kr. Kanskje unngå mix?

Dato for besøk: september 2020
Takk, 468irenee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. august 2020 via mobile enheter

Nesten alle retter ligger 100 kr over tilsvarende restauranter. Vi ønsket søndags-lunch og valgte biff chopsui, kylling karri. Helt ordinært, lite smak, mye maisenna i sausen, men koster 249. Mange av «China»-rettene serveres på jernplater og koster ca 350. Biff og fiskeretter godt over 400.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, barb0a
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

Dyrt!
Garantert den dårligste restauranten i Sogndal !
Overpriset de lux! Maten var ihjel stekt, prøvde å klage men fikk beskjed om at den skulle være tørr og svidd! Elendig service!
Med andre ord en skam for hele Sogndal

Dato for besøk: august 2020
4  Takk, 48_yvinds
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2020 via mobile enheter

Forsøkte å spise her en lørdag i august. Kort kø, fikk bord. Så langt alt vel.

Etter å ha kikket i menyen finner vi at dette er en kinarestaurant med noen internasjonale retter. Også ok. Det som ikke er ok er prisnivået. Det ligger på ca en hundrelapp over tilsvarende retter på andre kinarestauranter. Altså en normalt 198 kroners rett kostet her 298! Slik var det over det hele. Det vi så ble servert gjestene på bordene rundt korresponderte ikke med prisnivået. Ikke noe spesielt som forsvarte prisen. Vi gikk alle fire uten å spise.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, janbM4455CY
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restauranthuset Malin, så også på

Sogndal, Sogn og Fjordane
 
Sogndalsfjøra, Sogndal
Sogndalsfjøra, Sogndal
 

Har du vært i Restauranthuset Malin? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din