“God burger og god service ”
Anmeldelse av Vågal Burger and Gin

Vågal Burger and Gin
Vurdert som nr. 2 av 10 Restauranter i Sogndalsfjøra
Anmeldt 10. desember 2018 via mobile enheter

Mr vågal og chilli cheese burger er mine favoritter. Bestiller gourmet fries med parmesan som tilbehør. Dei er meget god på Gin også. Anbefaler å prøve denne restauranten.

Dato for besøk: november 2018
Takk, tonje T
Lina E, Front Office Manager på Vågal Burger and Gin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. desember 2018

Hei,

Tusen takk for veldig fin tilbakemelding. Kjekt at du har funne to favorittar :-)

Så bra at du likar gin`en vår også - det blir vi veldig glade for å høyre.

Hjertelig velkommen tilbake!

Helsing Lina

Anmeldt 23. august 2018 via mobile enheter

Her får du gode burgere på nivå med det HardRock restaurantene leverer, men uten den høye musikken til. Uformelt og fint lokale.
Det som for meg trekker ned, er personalet. Lite engasjert og fraværende.
Når vi ville bestille maten, måtte jeg til slutt gi beskjed. De ansatte var tydelig i en god diskusjon og hadde helt glemt at de har sultne kunder.
Vågal er et fint tilskudd til spisestedene i Sogndal, og liker du burgere bør du ta turen innom.

Dato for besøk: august 2018
Takk, KJELLAV
Lina E, Resepsjonssjef på Vågal Burger and Gin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2018

Hei Kjell

Tusen takk for din fine tilbakemelding.
For et kompliment, jeg er glad du var fornøyd med burgerne hos oss!

Leit å høre at du måtte gi beskjed om at du ønsket å bestille mat, det ønsker vi ikke at skal skje.. Takk for at du sier ifra.

Jeg håper du vil ta turen tilbake til oss neste gang du er i området. Da skal du bli møtt av våre flotte servitører, og få bestilt og servert maten raskt og effektivt.

Anmeldt 22. august 2018 via mobile enheter

Var her med en kamerat på vei fra Førde til Oslo. De leverte burgerne meget raskt, og det var spennende smaker. Herlige søtpotet-fries, anbefales.

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, j_rundwesselc

Hei Jørund,

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding. Så kjekt at dere valgte å stoppe hos oss på vei til Oslo.

Helt enig, søtpotetfries`ene er helt fantastisk gode!

Jeg håper du kommer tilbake neste gang du er i området.

Anmeldt 27. juli 2018 via mobile enheter

Ein veldig grei restaurant på Quality Hotel Sogndal.
Enkle men gode retter. Kjapp servering og hyggelig betjening!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, daalvsv

Heisann

Takk for din tilbakemelding, kjekt at du var fornøyd med maten.
Vi jobber så fort vi kan for at gjestene skal få nyte bestilt mat fortest mulig, og jeg er glad du fikk et godt inntrykk av våre fantastiske servitører.

Håper du ønsker å komme tilbake!

Anmeldt 20. mai 2018 via mobile enheter

Hyggelig betjening, pent lokale, nydelig mat som var lekkert servert (hadde fish & chips og kyllingburger).

Dato for besøk: mai 2018
Takk, Ramurke
Ine S, Kontorleiar på Vågal Burger and Gin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. mai 2018

Kjære gjest.

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding.
Ynskjer deg velkommen tilbake.

Beste helsing
Ine Skjerven

Reisende som så på Vågal Burger and Gin, så også på

Sogndal, Sogn og Fjordane
Sogndalsfjøra, Sogndal

Sogndalsfjøra, Sogndal

Har du vært i Vågal Burger and Gin? Del dine erfaringer!