Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Besøk 10/07”
Anmeldelse av Vågal Burger and Gin

Vågal Burger and Gin
Vurdert som nr. 2 av 7 Restauranter i Sogndalsfjøra
Restaurantdetaljer
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Vi var her den 10/7. Burgerne er helt ok på smak, fish and chips ble rapportert som god. Men det kan virke som at burgerne ble klar litt for tidlig i forhold til resten og de ble dermed servert halv kalde og overstekte.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, EirikHelgoy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
854ines, Markedsføring på Vågal Burger and Gin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juli 2020

Hei Eirik.

Huff, beklagar at besøket ditt ikkje vart som forventa.
Ingen vil ha ein halvkald burger :(

Håpar du tek turen tilbake ved ein seinare anleding for ein varm og passeleg steikt burger.

God sommar!

Beste helsing
Ine Skjerven.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (141)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2125 av 141 anmeldelser

Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Fin restaurant med mat de fleste liker. Ikke en kulinarisk opplevelse, men du får det du tror du skal få. Ikke verdens mest oppmerksomme kelnere, så endte opp med å betale for oss i baren før vi gikk.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 743anetter
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
854ines, Markedsføring på Vågal Burger and Gin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juli 2020

Hei Anette.

Så kjekt at maten falt i smak.
Ynskjer deg velkommen tilbake ved ein seinare anledning.

Beste helsing
Ine Skjerven.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Vi spiste en lunsj rett etter at vi ankom dette hotellet.Her var det blider servitører og rask servering.Vi bestilte fish and chips og hamburger,begge retter smakte bra.Et hyggelig besøk.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Badeanna
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
854ines, Markedsføring på Vågal Burger and Gin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juli 2020

Kjære gjest.

Tusen takk for tilbakemeldingen, veldig kjekt at besøket var vellykka og at maten var bra.

Ynskjer deg ein flott ferie vidare.

Beste helsing, Ine Skjerven.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Blitt anbefalt denne plassen pga. gode burgere. Måtte vente lenge på å få bord etter å ha blitt ignorert av servitørene opptil flere ganger. Etter mye venting måtte vi selv ta tak i en servitør for å bestille mat og drikke. Når maten først kom så var vi meget godt fornøyd med hamburgerene. Underveis observerte vi ansatte som brukte samme klut til å tørke over både bord og stoler. Ganske ulekkert å se på. Anbefaler plassen pga. maten men har myyyyye å gå på når det kommer til service! Så også mange andre kunder som ventet i lang tid på bord og på å få bestille.
Her har ledelsen mye å ta tak i.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Copiloto78
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
854ines, Kundeansvarlig på Vågal Burger and Gin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. juli 2020

Hei Andreas.

Takk for at du tok deg tid til å gje oss din tilbakemelding.
Først og fremst må eg beklage at servicenivået ikkje var på det nivået me ynskjer under ditt besøk.
Dette skal vi ta tak i.
Veldig kjekt å høyre at maten falt i smak.
Håpar at du kjem tilbake ved ein seinare annledning.

Beste helsing
Ine Skjerven

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juni 2020 via mobile enheter

Litt vente tid men det var det vært. Maten var kjempe god - store porsjoner. Når vi først hadde bestilt kom maten raskt

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, Kjeruu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
854ines, Kundeansvarlig på Vågal Burger and Gin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juni 2020

Kjære gjest.
Så kjekt at maten falt i smak, håpar du kjem tilbake.

God sommar
Beste helsing
Ine Skjerven

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Vågal Burger and Gin, så også på

Sogndal, Sogn og Fjordane
Sogndalsfjøra, Sogndal
 
Sogndalsfjøra, Sogndal
 

Har du vært i Vågal Burger and Gin? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din