“Nydelig mat!”
Anmeldelse av Vågal Burger and Gin

Vågal Burger and Gin
Vurdert som nr. 1 av 7 Restauranter i Sogndalsfjøra
Anmeldt 30. september 2020 via mobile enheter

Litt trist med servitører som brukte munnbind, men bortsett fra det, så opplevde vi denne restauranten som veldig hyggelig. Gode stoler, nydelig mat og hod service. Veggisburgeren var overrraskende god!

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, 214cathrineh
854ines, Markedsføring på Vågal Burger and Gin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. oktober 2020

Kjære Cathrine.

Takk for din tilbakemelding.
Beklagar at du oppfattar bruk av munnbind som trist, det er ingenting vi heller vil enn å møte våre gjester med eit smil som de faktisk kan sjå. Det viktigaste er at vi gjer det vi kan for å beskytte både våre gjester og ansatte mot Covid-19 viruset. Veldig kjekt at veggisburgaren falt i smak.

Håpar å sjå deg igjen ved ein seinare anledning.

Anmeldt 13. september 2020 via mobile enheter

Meget fornøyd med burgerene vi bestilte. Gøy at det var flere alternativ enn bare vanlige fries. Vi bestilte vanlige, permesan fries og søtpotet og var meget fornøyd med alle 3.

Anbefales!

Dato for besøk: september 2020
Takk, KristofferTjet
854ines, Markedsføring på Vågal Burger and Gin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. september 2020

Hei Kristoffer.

Tusen takk for din tilbakemelding.
Kjekt å høyre at du satte pris på utvalget av tilbehøyr til burgaren.
Velkommen tilbake :)

Anmeldt 17. august 2020

Vi spiste to forskjelligere burgere, og begge falt i smak. Dessuten fikk jeg tips om en GT med både en gin jeg ikke hadde prøvd før, og med blant annet en tepose som smakstilsetning. Litt bitter, men god. God service.

2  Takk, MortenNygard
854ines, Markedsføring på Vågal Burger and Gin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. august 2020

Kjære Morten.

Tusen takk for din tilbakemelding. Så hyggeleg at både mat og gin falt i smak.

Ynskjer deg velkommen tilbake.

Beste helsing
Ine Skjerven.

Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Familien min spiste burgere og pommes frites her. Det var veldig godt. Det er et koselig lokale med god stemning og mange sitteplasser.

Takk, Trokken
854ines, Markedsføring på Vågal Burger and Gin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2020

Kjære gjest.

Tusen takk for din tilbakemelding, den varmar godt.

Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Til tross for at det var veldig fullt da vi kom, fant servitøren et hyggelig bord til oss ila få minutter. Effektiv og hyggelig service. Veldig god burger og fries!Anbefales!

Takk, GerdM196
854ines, Markedsføring på Vågal Burger and Gin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2020

Kjære Gerd.

Tusen takk for ein kjempefin tilbakemelding.

Reisende som så på Vågal Burger and Gin, så også på

Sogndal, Sogn og Fjordane
Sogndalsfjøra, Sogndal

Sogndalsfjøra, Sogndal

Har du vært i Vågal Burger and Gin? Del dine erfaringer!