Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig bra sted! ”
Anmeldelse av Vågal Burger and Gin

Vågal Burger and Gin
Vurdert som nr. 2 av 9 Restauranter i Sogndalsfjøra
Restaurantdetaljer
Anmeldt 4. august 2021 via mobile enheter

Veldig god mat, hyggelig atmosfære og serviceinnstilte ansatte! Maten kom raskt og smakte utrolig godt! Ikke så masse folk når vi var der så det var rolig og behagelig. Godt utvalg i Gin og andre drikkevarer.

Dato for besøk: august 2021
Takk, 651livh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ine S, Markedsføring på Vågal Burger and Gin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2021

Kjære gjest.
Tusen takk for ein fantastisk tilbakemelding, det set vi stor pris på.
Ynskjer deg ein fortsatt god sommar.

Beste helsing, Ine Skjerven.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (150)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 150 anmeldelser

Anmeldt 24. juli 2021 via mobile enheter

God burger og drink! Gjorde lurt i å bestille bord. Ønsker gjerne en mer tilstedeværende servitør, da vi tilslutt måtte bestille i bar med kø å lite smittevern hensyn. Ellers super gjeng på vågal

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Elena A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ine S, Kundeansvarlig på Vågal Burger and Gin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2021

Kjære Elena.
Tusen takk for din tilbakemelding.
Enig med deg, i år har det absolutt vore lurt å bestille bord på forhånd.
Me set pris på at både burger og drink falt i smak, og så må me berre beklage at servitøren ikkje var meir tilstedeværende.

Ynskjer deg ein fortsatt god sommar.

Beste helsing, Ine Skjerven.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2021 via mobile enheter

Opplevelsen starter veldig negativt da man måtte stå og vente 30 minutter på bord. De virket å være for få personer på jobb. Lite eller ingen kontroll på hvem som hadde reservert og hvem som trengte bord. Når vi først kom inn var opplevelsen bra. Hyggelig servitør, meget god burger og fries.

Kommer igjen når det er mindre pågang.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, matiasl2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ine S, Kundeansvarlig på Vågal Burger and Gin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2021

Kjære gjest.

Tusen takk for din tilbakemelding.
Beklagar at ventetiden var lang for å få eit bord.
Veldig kjekt at alt var bra når de kom inn dørene, det set vi pris på.

Ynskjer deg velkommen tilbake når det er mindre pågang.

Beste helsing, Ine Skjerven.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2021

Veldig, veldig god burger. Kort ventetid på mat, selv om det var ganske fult.
Må trekke for lang ventetid etter middagen. Ville bestille dessert, mer øl, og drinker, men ingen dukket opp. Ventet 30 min før vi selv gikk bort å ba de rydde bordet og ta imot bestilling av dessert og drinker.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Q8426PPmarcusk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ine S, Kundeansvarlig på Vågal Burger and Gin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2021

Kjære gjest.

Tusen takk for din tilbakemelding.
Beklagar at ventetid på meir drikke og dessert ikkje var bra nok, her burde me ha vore mykje meir oppmerksomme.

Ynskjer deg ein fortsatt fin sommar.

Beste helsing, Ine Skjerven.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2021 via mobile enheter

Utrolig god mat, og skikkelig god service. Vi fikk maten raskt, og det var ingen problem å få kontakt med betjeningen når vi ville ha påfyll eller betale. Veldig fornøyd, og tar definitivt turen tilbake neste gang jeg er i Sogndal.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, heglan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ine S, Kundeansvarlig på Vågal Burger and Gin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. juli 2021

Kjære gjest.

Tusen takk for ein fantastisk tilbakemelding.
Ynskjer deg velkommen tilbake.

Beste helsing
Ine Skjerven.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Vågal Burger and Gin, så også på

Sogndal, Sogn og Fjordane
Sogndalsfjøra, Sogndal
 
Sogndalsfjøra, Sogndal
 

Har du vært i Vågal Burger and Gin? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.