Maten er supergod, men desverre har gjentatte ganger med problemer med ordre ført til at jeg i dag bedtilte min aller siste ordre derifra. Mat til besten kr 450 ble kastet i søppel, på grunn av meg (ja min feil), som bestilte med feil leveringstidspunkt. Merket dette når jeg trykket send på ordren. Prøvde konstant i fire minutter å ringe for å endre dette, men telefonen ble hele tiden avvist. Reiste bedom et minutt senere (!) og fikk til beskjed at maten var på vei, og at jeg ikke hadde ringt. Ba de om p hive maten siden vi ikke kunne rekke å spise da, og takket for meg. Dette var min fjerde takeaway på rad som er rotet til, men min skyld denne gangen. Resten av gangene må desverre språk/kommunikasjon mellom kjøkken og bestillingspunkt ta skylden, selv om alt ble formidlet på engelsk siden ingen kan norsk.
Kjempegod mat, men vår faste uke tøige burgertakeaway må nå flyttes annen plass.
Anbefaler å spise inne i restaurant for å få ting korrekt, og deres gourmetfries sweetpotatoes er de beste jeg har smakt. Nyt maten og oppholdet, styr unna takeaway