Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Anbefales virkelig!”
Anmeldelse av Dampskipskaien

Dampskipskaien
Vurdert som nr. 1 av 9 Restauranter i Sogndalsfjøra
Prisklasse: USD 16 - USD 21
Restaurantdetaljer
Anmeldt 31. juli 2021 via mobile enheter

Utrolig god mat, og godt utvalg i øl. Anbefaler virkelig fiskesuppen. Den var nydelig. Kjempe service, blide og hyggelig personale.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, sjanet89
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (68)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 68 anmeldelser

Anmeldt 23. juli 2021

Stedet har masse sjel og lokale varer, men ikke minst fantastisk mat. Skagen toasten er kanskje den beste jeg har smakt før. Kommer gjerne tilbake

Dato for besøk: juli 2021
Takk, j0nh_k0nn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. juli 2021 via mobile enheter

Veldig fornøyd med stedet, koselig atmosfære på kaia. God drikke og god pub-mat, og veldig hyggelig betjening. Satt ute i gode liggestoler og nøt livet, kan anbefales.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, trommetrond
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juni 2021 via mobile enheter

Nydelig mat og drikke på brygga. Satt ute på langbord og nøt livet. Spiste fiskesuppe og Skagen sandwich. Kommer gjerne igjen

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Johnny G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. september 2020

Superhyggelig plass helt nede på kaien i Sogndal. Vi var innom for lunsj, og fikk servert nydelig skagen toast i rikelig porsjoner. Utrolig hyggelig betjening, som var både effektiv og imøtekommende. Uteserveringen er perfekt på sommeren, men med et kult interiør inne er denne plassen fin uansett årstid. Anbefales!

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, 310trudep
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Dampskipskaien, så også på

Sogndal, Sogn og Fjordane
 
Sogndalsfjøra, Sogndal
 

Har du vært i Dampskipskaien? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.