Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag”
Anmeldelse av Meat Point

Meat Point
Få mat levert
Vurdert som nr. 5 av 7 Restauranter i Sogndalsfjøra
Restaurantdetaljer
Anmeldt 24. juli 2020

Nydelig mat! Anbefaler stert viss du er forbi kjørende!!!!!!!!!!!! Eller viss du er boende så MÅ DU INNOM!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, nataliamS7734NF
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (29)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1620 av 29 anmeldelser

Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Me bestill indrefilet og burger. Det var beste burgeren og kjøtten som eg har spis. Kjempe trivelig servitører og rimelig pris anbefales

Dato for besøk: juli 2020
Takk, elisata
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Greit mat, spiste pizza. Fikk den fort. Renhold får terningkast 1 pga møkkete tallerken og muggen som vi fikk rømmedressing i var nok brukt for 15. gang. Husk å gå på do før du kommer, det var en katastrofe.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, onkelstewart
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Vi, dvs min samboer og jeg,besøkte dette stedet en lørdag kveld. Vi ble møtt av en hyggelig servitør, og meny og drikke kom raskt på bordet. Det samme gjorde forretten, men middagen lot vente på seg- leenge. Da maten endelig kom, var den fint presentert, smakfull burger, og indrefileten var helt perfekt stekt. Servitøren spanderte et glass drikke som kompensasjon for lang ventetid, en hyggelig gest

Obs; Mye folk,kanskje lurt å bestille bord midt i fellesferien?

Mat; 4,5

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, benten2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

God pizza og hyggelig og effektiv servering. Veldig god rømmesaus men også burger salater og annet. Mange gjester og åpenbart et populært sted

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 580karib
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Meat Point, så også på

Sogndalsfjøra, Sogndal
 
Sogndalsfjøra, Sogndal
 

Har du vært i Meat Point? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din