Nydelig mat! Anbefaler stert viss du er forbi kjørende!!!!!!!!!!!! Eller viss du er boende så MÅ DU INNOM!
17–21 av 30 anmeldelser
Me bestill indrefilet og burger. Det var beste burgeren og kjøtten som eg har spis. Kjempe trivelig servitører og rimelig pris anbefales
Greit mat, spiste pizza. Fikk den fort. Renhold får terningkast 1 pga møkkete tallerken og muggen som vi fikk rømmedressing i var nok brukt for 15. gang. Husk å gå på do før du kommer, det var en katastrofe.
Vi, dvs min samboer og jeg,besøkte dette stedet en lørdag kveld. Vi ble møtt av en hyggelig servitør, og meny og drikke kom raskt på bordet. Det samme gjorde forretten, men middagen lot vente på seg- leenge. Da maten endelig kom, var den fint presentert, smakfull burger, og indrefileten var helt perfekt stekt. Servitøren spanderte et glass drikke som kompensasjon for lang ventetid, en hyggelig gest
Obs; Mye folk,kanskje lurt å bestille bord midt i fellesferien?
Mat; 4,5
God pizza og hyggelig og effektiv servering. Veldig god rømmesaus men også burger salater og annet. Mange gjester og åpenbart et populært sted