“Ingen betjening”
Anmeldelse av Meat Point - STENGT

Meat Point
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Jeg og min familie skulle spise her midt på dagen, men det ble det ikke noe av. Jeg stod ved kassa og ventet i over 10 min uten å få noe hjelp. Det var en ansatt som kom etterhvert, men han snakket ikke norsk eller engelsk. Det eneste han kunne si var at han var ny på engelsk og bare stå å vente bak kassa. Å bestille noe gikk ikke, og ikke var det noen andre å få hjelp fra heller, så da måtte vi finne et annet sted å spise. Det var ikke fullt i restauranten, så de kan ikke skylde på at det var travelt heller.

4  Takk, Trokken

Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Dette spisestedet var redningen for oss i Sogndal. Enten stenges det tidlig eller så er det ekstremt dyrt. Her er det rimelige priser, litt for enhver smak og velsmakende mat. Betjeningen er både hyggelige og hjelpsomme. Maten kommer også raskt på bordet.

Takk, Oddvar H
Anmeldt 24. juli 2020

Vi hadde burger og kyllingvinger. Hyggelige ansatte og god atmosfære i restauranten. Kommer gjerne igjen.

Takk, 915tinah
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig og effektiv betjening, samt bra utvalg på menyen. Vi spiste gode hamburgere. Anbefales hvis du er i Sogndal!

Takk, torsteo
Anmeldt 24. juli 2020

Nydelig mat! Anbefaler stert viss du er forbi kjørende!!!!!!!!!!!! Eller viss du er boende så MÅ DU INNOM!

Takk, nataliamS7734NF

Reisende som så på Meat Point, så også på