Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ingen betjening”
Anmeldelse av Meat Point

Meat Point
Få mat levert
Vurdert som nr. 5 av 7 Restauranter i Sogndalsfjøra
Restaurantdetaljer
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Jeg og min familie skulle spise her midt på dagen, men det ble det ikke noe av. Jeg stod ved kassa og ventet i over 10 min uten å få noe hjelp. Det var en ansatt som kom etterhvert, men han snakket ikke norsk eller engelsk. Det eneste han kunne si var at han var ny på engelsk og bare stå å vente bak kassa. Å bestille noe gikk ikke, og ikke var det noen andre å få hjelp fra heller, så da måtte vi finne et annet sted å spise. Det var ikke fullt i restauranten, så de kan ikke skylde på at det var travelt heller.

Dato for besøk: juli 2020
4  Takk, Trokken
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (29)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1216 av 29 anmeldelser

Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Dette spisestedet var redningen for oss i Sogndal. Enten stenges det tidlig eller så er det ekstremt dyrt. Her er det rimelige priser, litt for enhver smak og velsmakende mat. Betjeningen er både hyggelige og hjelpsomme. Maten kommer også raskt på bordet.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Oddvar H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020

Vi hadde burger og kyllingvinger. Hyggelige ansatte og god atmosfære i restauranten. Kommer gjerne igjen.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 915tinah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig og effektiv betjening, samt bra utvalg på menyen. Vi spiste gode hamburgere. Anbefales hvis du er i Sogndal!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, torsteo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020

Nydelig mat! Anbefaler stert viss du er forbi kjørende!!!!!!!!!!!! Eller viss du er boende så MÅ DU INNOM!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, nataliamS7734NF
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Meat Point, så også på

Sogndalsfjøra, Sogndal
 
Sogndalsfjøra, Sogndal
 

Har du vært i Meat Point? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din