Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beste kebaben på Vestlandet”
Anmeldelse av Meat Point - STENGT

Meat Point
Restaurantdetaljer
Anmeldt 3. oktober 2020

En av få restauranter i Norge som serverer ekte Döner kebab. God kvalitet på kjøttet, god størrelse og friske grønnsaker. Rett og slett utrolig godt!

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Adrian L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (30)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1014 av 30 anmeldelser

Anmeldt 22. september 2020 via mobile enheter

Vi var en gjeng som ville prøve denne restauranten, i håp om å ha flere restauranter å velge blant. Jeg bestilte kebabtallerken og ble veldig skuffa. Kjedelig mat og lavt ambisjonsnivå, men lyktes med å få i meg maten. Mye dressing og lite mat. Kjedelig smakløse strimler av kjøtt. Pomfrien var ok, men ikke kjempegod. Blir nok ikke flere besøk fra meg her. Ikke noe galt med service osv, men maten var rett og slett trist.

Dato for besøk: september 2020
Takk, dawilh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Overraskende hyggelig og god matopplevelse. Plankebiffen og kyllingsalat var både fint anrettet og smakte nydelig. God og hyggelig service. Ikke la deg skremme av restaurantens utseende utenfra. Anbefales for et smakfullt måltid til helt Ok pris. Og god service av hyggelig personale

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Boladilla
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Jeg og min familie skulle spise her midt på dagen, men det ble det ikke noe av. Jeg stod ved kassa og ventet i over 10 min uten å få noe hjelp. Det var en ansatt som kom etterhvert, men han snakket ikke norsk eller engelsk. Det eneste han kunne si var at han var ny på engelsk og bare stå å vente bak kassa. Å bestille noe gikk ikke, og ikke var det noen andre å få hjelp fra heller, så da måtte vi finne et annet sted å spise. Det var ikke fullt i restauranten, så de kan ikke skylde på at det var travelt heller.

Dato for besøk: juli 2020
4  Takk, Trokken
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Dette spisestedet var redningen for oss i Sogndal. Enten stenges det tidlig eller så er det ekstremt dyrt. Her er det rimelige priser, litt for enhver smak og velsmakende mat. Betjeningen er både hyggelige og hjelpsomme. Maten kommer også raskt på bordet.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Oddvar H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Meat Point, så også på

Sogndalsfjøra, Sogndal
 
Sogndalsfjøra, Sogndal
 

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.