Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat og til gode priser.”
Anmeldelse av Caffe Prego

Caffe Prego
Vurdert som nr. 3 av 7 Restauranter i Sogndalsfjøra
Beskrivelse: Caffé Prego er ingen vanleg senterkafé, men ein trendy café med atmosfære. Me serverer mellom anna heimelaga foccacia, ferske ciabatta, ekte grove sandwich, og baguettar med mykje deilig fyll. Du finn òg eit utval av salatar, pasta, kaker, muffins, smoothie og spesialiteten heimelaga, himmelsk god, italiensk is! Kaffemenyen er full av kaffe av god kvalitet, akkurat som i Italia! Ynskjer du noko meir forfriskande har me ferskpressa eple og appelsinjuice utan sukker.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Caffé Prego er ingen vanleg senterkafé, men ein trendy café med atmosfære. Me serverer mellom anna heimelaga foccacia, ferske ciabatta, ekte grove sandwich, og baguettar med mykje deilig fyll. Du finn òg eit utval av salatar, pasta, kaker, muffins, smoothie og spesialiteten heimelaga, himmelsk god, italiensk is! Kaffemenyen er full av kaffe av god kvalitet, akkurat som i Italia! Ynskjer du noko meir forfriskande har me ferskpressa eple og appelsinjuice utan sukker.
Anmeldt 13. september 2020 via mobile enheter

Var innom og hadde lunsj to ganger på Caffe Prego. Og var fornøyd begge gangene. Kan virkelig anbefale kremet pasta med kylling og bacon!

Dato for besøk: september 2020
Takk, KristofferTjet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
854ines, Markedsføring på Caffe Prego, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. september 2020

Hei Kristoffer.

Tusen takk for ein god tilbakemelding, det set vi stor pris på.
Ynskjer deg velkommen tilbake ved ein seinare anledning.

Beste helsing, Ine Skjerven.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (47)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 47 anmeldelser

Anmeldt 28. oktober 2019

Veldig fint når du kommer å bestille kaffe kl 18:40 og plass er absolutt stengt. Spesielt når arbeidstid er til kl.19:00

Dato for besøk: oktober 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, IvarStor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Linda A, Marketing Manager på Caffe Prego, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. november 2019

Kjære gjest,

Takk for din tilbakemelding. Caffe Prego stenger kl 18:30 mandag til fredag og kl 17:30 på lørdager. Veldig leit at du ikke fikk tatt deg en kaffe hos oss. Håper du kommer innom ved en senere anledning.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2019 via mobile enheter

Nydelig mat og hyggelig betjening. Min favoritt er kylling- og mangosalat. Helt nydelig! Har brukt Prego som lunsjsted mange ganger med gode kolleger når vi har unnet oss litt ekstra.

Dato for besøk: mai 2019
Takk, Birtus123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
LinaEllingsen, Resepsjonssjef på Caffe Prego, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2019

Heisann,

Tusen takk for en kjempehyggelig tilbakemelding!

Så kjekt at kylling og mangosalaten faller så godt i smak og at du og kollegaene dine velger Prego når dere spiser lunsj sammen. Fortsett med det :-)

Ønsker deg en fantastisk sommer, og hjertelig velkommen til Caffè Prego!

Hilsen Lina

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. april 2019 via mobile enheter

Beste salat jeg har smakt, ever! Prøv den med kylling, parmaskinke, mango, asparges, karri og pesto, samt foccacia, meget god. Utrolig hyggelig service også, hver gang jeg er der. Bra både for lunsj og middag.

Dato for besøk: april 2019
Takk, metannika
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Linda A, Salgssjef på Caffe Prego, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. mai 2019

Hei metannika!

Så utrolig hyggelig tilbakemelding! Velkommen igjen til en god salat og hyggelig service.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2018 via mobile enheter

Stoppet i Sogndal med det formål å få oss en rask lunsj, og fant Caffe Prego på Trip Advisor. Ligger nær hovedveien, så ingen ekstra kjøring. Nydelige calzone og kyllingsandwich med rikelig, smakfullt pålegg. Hyggelig atmosfære, med noen bord ute på solfylt terrasse. Veldig godt fornøyde! Maten minnet om sandwich vi fikk på veistopp på Sicilia, og det mener vi som et kompliment!

Dato for besøk: august 2018
Takk, Companion681953
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lina E, Resepsjonssjef på Caffe Prego, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2018

Heisann.

For en fantastisk tilbakemelding!

Vi er stolte over produktet vårt, og enda stoltere blir vi når du sammenligner maten du fikk servert hos oss - med mat du har fått servert på Sicilia. Tusen takk.

Jeg håper du ikke klarer å kjøre forbi oss neste gang du er i Sogndal.

Hjertelig velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Caffe Prego, så også på

Sogndal, Sogn og Fjordane
 
Sogndalsfjøra, Sogndal
 

Har du vært i Caffe Prego? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din