En utrolig flott beliggenhet på dette hotellet. Standarden på rommene og hotellet for øvrig er imidlertid ikke så mye å skryte av. På nettsiden til hotellet skryter de av fisk og skalldyr og fersk hummer fra eget hummerbasseng. Glem det! Ved innsjekk fikk vi følelsen av å være i veien, og ikke spesielt ønsket. Vi hadde et fantastisk flott vær og nøyt allikevel en pils på terrassen som ligger flott til på kaikanten. Servitørene manglet dessverre kunnskap om både mat og drikke som var på menyen. Ved innsjekking fikk vi beskjed om at frokost var fram til kl. 10.30 søndag morgen. Når vi ankom rett før 10.00 var de i ferd med å rydde bort frokosten. Det hjalp lite at vi sa at vi var lovet frokost fram til kl. 10.30. En lite imøtekommende ansatt sa at det kunne han ikke gjøre noe med. Vi hadde booket 2 netter på dette hotellet, men bad om å få sjekke ut etter en natt. Styr unna hvis du kan :-)