Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig service og personalet med manglende kunnskap om mat og drikke”
Anmeldelse av Hummeren Hotel

Hummeren Hotel
Vurdert som nr. 1 av 2 Restauranter i Tananger
Prisklasse: USD 10 - USD 82
Restaurantdetaljer
Anmeldt 26. august 2021

En utrolig flott beliggenhet på dette hotellet. Standarden på rommene og hotellet for øvrig er imidlertid ikke så mye å skryte av. På nettsiden til hotellet skryter de av fisk og skalldyr og fersk hummer fra eget hummerbasseng. Glem det! Ved innsjekk fikk vi følelsen av å være i veien, og ikke spesielt ønsket. Vi hadde et fantastisk flott vær og nøyt allikevel en pils på terrassen som ligger flott til på kaikanten. Servitørene manglet dessverre kunnskap om både mat og drikke som var på menyen. Ved innsjekking fikk vi beskjed om at frokost var fram til kl. 10.30 søndag morgen. Når vi ankom rett før 10.00 var de i ferd med å rydde bort frokosten. Det hjalp lite at vi sa at vi var lovet frokost fram til kl. 10.30. En lite imøtekommende ansatt sa at det kunne han ikke gjøre noe med. Vi hadde booket 2 netter på dette hotellet, men bad om å få sjekke ut etter en natt. Styr unna hvis du kan :-)

Dato for besøk: august 2021
Takk, Kjella1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (53)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 53 anmeldelser

Anmeldt 31. mars 2020

Greit og enkelt hotell innerst i indre havn. Det jeg liker spesielt er den store, fine uteplassen de har som ligger rett på vannet. Fint å ta en øl eller vin der og nyte solen om sommeren. Personalet er veldig trivelig.

Dato for besøk: juni 2019
    • Verdi
    • Service
1  Takk, kenneth d
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. oktober 2019 via mobile enheter

Hotellet ligger flott til i vannkanten . Gratis parkering på utsiden , kort vei til badestrand og turområder. Nydelig mat i restauranten. Rommet var ok , ikke så stort , lite bad . Utrolig slitsom vifte. Hyggelig betjening , kaffe tilgjengelig .

Dato for besøk: oktober 2019
2  Takk, 631p_la
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. september 2019 via mobile enheter

Trivelig søndagsbuffet for 14 familiemedlemmer ble meget vellykket.
Flotte omgivelser, utmerket service og deilig mat!
Alt i alt var alle tilfreds og barna likte svært godt å løpe ute på brygga.
Vi kommer igjen.

Dato for besøk: september 2019
Takk, Roy50srg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. mai 2019

Vi har feiret konfirmasjon og jeg har hatt mange møter med bespisning her gjennom min tidligere jobb.
Alltid fornøyd, både med mat og service

Dato for besøk: juni 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 475mortenf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Hummeren Hotel, så også på

 

Har du vært i Hummeren Hotel? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.