“Super fornøyd”
Anmeldelse av Vertshuset SydVesten

Vertshuset SydVesten
Vurdert som nr. 3 av 4 Restauranter i Helgeroa
Anmeldt 5. juni 2023

Kjempe god mat og service🤩 man føler seg virkelig ivaretatt og personell er veldig service instillt og i møte kommende. Anbefales på det sterkeste. 5 av 5 stjerner ifra oss!

Dato for besøk: mai 2023
1  Takk, Gjøran S

Anmeldt 28. april 2023 via mobile enheter

Uten tvil den beste biffen vi spiser. Hver eneste gang blir vi imponerte. Kokken lager sausen vi etterspør selv om den ikke er på menyen. De ansatte er 100% service innstilte. Noe av det bedre, hvis du har litt peiling på hva god smak er.

Dato for besøk: april 2023
Takk, saralangburne
Anmeldt 4. august 2022 via mobile enheter

Fantastisk matopplevelse og hyggelig innehaver som fulgte oss opp. Vi spiste alle den "kjente" tyrkiske retten i leirkrukke, som var supergod. Vi hadde en deilig italiensk rødvin og storkoste oss. Kommer tilbake neste sommer for mer tyrkisk mat.

2  Takk, MeretheLervag
Anmeldt 17. juli 2022 via mobile enheter

Vi kommer tilbake! Fiskesuppen fikk mannens munn til å gå i vann, min biff med deilig tilbehør var bra!

2  Takk, Linn Hege R
Anmeldt 12. juli 2022

Vi hadde bestilt bord inne, men da vi kom var det ikke noe bord reservert. Heldigvis var det et bord igjen da vi kom kl. 18:30. Vi var 4 stk og fikk maten i puljevis, den siste måtte vi spør etter. Maten var god men veldig overpriset. Servicen var elendig og det var først da vi skulle betale at en hyggelig mannlig servitør spurte om maten smakte. Vil dessverre ikke anbefale denne restauranten til andre.

2  Takk, Storyteller309070

Reisende som så på Vertshuset SydVesten, så også på

Har du vært i Vertshuset SydVesten? Del dine erfaringer!