Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Redd dagen, spis hjemme!”

Bryggekanten Mat og Vinhus AS
Vurdert som nr. 1 av 2 Restauranter i Helgeroa
Prisklasse: USD 13 - USD 45
Restaurantdetaljer
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

På Bryggekanten Mat og Vinhus er du som gjest blitt arbeidende servitør, du står i kø for å kjøpe drikke, du står i kø for å bestille mat, du står i kø for å kjøpe dessert, du står i kø for å kjøpe kaffe og du blir «lurt» hele veien av dårlig kvalitet på råvarene!
Elendig service, null mennesker som tar i mot deg eller som kommer til bordet, vasker det eller rydder det og husk vask toalettet selv også!
Etter et heller elendig rekesmørbrød med dvaske smakløse reker, så gledet vi oss til dessert og kaffe!
Vi bestilte Panna Cotta med Bringebærcoulis for 3 personer a 105 kr/315 kr!
Det vi fikk hadde ingenting med Panna Cotta å gjøre, bløt pudding fra kartong, med rød saus fra kartong og krem fra Tine spruteboks til 315 kr!
Jeg fikk klaget til kjøkkensjefen som til slutt innrømmet at «de hadde ikke tid til å lage god mat» derfor brukte de produktet Piano på kartong som koster 20 kr på Kiwi samt tilsvarende bringebærsaus!!
Piano??
Det er ikke rart at de ikke har tid til å lage «god mat» når det er 200 retter på menyen....kutt ut 90% av rettene og lag 20 gode retter som gjør att man får lyst til å komme tilbake!
Jeg vil anbefale deg å kjøpe ett glass øl eller ett glass hvitvin og litt peanøtter fra pose, nyt sola og utsikten over fjorden, ta de 1000 kr for elendig mat det ville kostet 3 personer, dra hjem og lag deg ett riktig godt måltid sammen med familien!
Kaffe får du bedre på CK om du kan kalle grått vatten med kaffesmak for kaffe!
By the way.....øv på engelsk om du vil bestille noe som helst, men det skal de ha; jentene i kassa er smilende og gjør så godt de kan på engelsk de også!

Etter 30 år i restaurant bransjen så gir jeg dette stedet terningkast 1 for utsikten!

Dato for besøk: juli 2020
6  Takk, fmodahl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (67)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

4347 av 67 anmeldelser

Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Den restauranten her er en skam for Stavern og Helgeroa. Skittent både ute og inne og toalettene er noe av det verste vi har opplevd noensinne.Skitten kaffekopp fikk vi også.På jobb denne dagen var det for det meste folk fra Lituaen,så tydelig at eierne av stedet leier inn sesongarbeidere.Oppfordrer alle til å styre unna og oppfordrer samtidig om at dette stedet får besøk av Mattilsynet og legges ned på dagen.

Dato for besøk: juli 2020
6  Takk, T945RJlisal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juni 2020

Det er lenge siden sist jeg spiste på Bryggekanten. De har gjort en kjempejobb med å pusse opp og fornye lokalene, samt utvidet. Er flust med både inne- og uteplasser.

Maten var kjempegod og variert (tre konsepter og tre kjøkken!), staben var hyggelig og alle var behjelpelige med våre ønsker.

Anbefaler absolutt denne restauranten, særlig nå i sommersesongen. Vi koste oss.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, EJ_30s
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juni 2020 via mobile enheter

Vi spiste dagens som var ytrefilet av okse på lavastein med bakt potet og bearnaisesaus. Kjøttet var mørt og godt med litt sopp og bacon som tilbehør. Fin beliggenhet og rask servering.
Savnet dog smittevern da det var null antibac å observere, gjestene måtte gå inn å bestille, bestikk lå i kasser for å hente selv mm.
Trodde det var slik at alle måtte sitte ved bordene og få det de trengte levert? Mulig jeg har feil og har alltid egen antibac i veska, men var litt betenkt.
Ellers god mat og flott beliggenhet

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, heidil502
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2019

På en av sommerens varmeste dager bestiller vi begge fiskesuppe. Tror rekene i suppa må ha ligget lenge uten kjøling. Usmak, på grensen til sure. Kjedelig grå fisk som ingrediens. Kommer ikke igjen hit!!!

Dato for besøk: juli 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, JanB3207
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bryggekanten Mat og Vinhus AS, så også på

 

Har du vært i Bryggekanten Mat og Vinhus AS? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din